HomePod-Apple

Status HomePod ganti lan siyap dikirim

Pangguna pisanan sing wis cadangan HomePod ing Inggris, wis ngerti kepiye status pesenanane diganti dadi "In Preparation", nyedhaki wektu pangiriman piranti.

JJ Abrams

HBO entuk seri JJ Abrams anyar

Pungkasan, kabeh kayane nuduhake manawa pengalaman HBO ing jagad audiovisual ngidini dheweke njupuk hak seri sabanjure saka direktur lan produser JJ Abrams.

applecare +

AppleCare + saka HomePod bakal regane $ 39

Amarga reservasi lan tanggal ngluncurake HomePod wis resmi, Apple uga nyedhiyakake kasedhiya kanggo pangguna rega sing bakal ditindakake program perlindungan AppleCare + lan jaminan garansi

NgarepPod

HomePod ora bakal duwe kabeh fitur nalika pasar

Versi awal HomePod ora duwe fungsi audio kanggo nuduhake pamuter audio kanthi beda ing saben HomePod utawa fungsi stereo. Kita bakal bisa ndeleng ing nganyari piranti lunak ing pungkasan taun.

Podcast apel

Podcast 9 × 17: Kabar lan Lies

Seminggu maneh, tim iPhone lan Soy de Mac News nglumpukake ing ngarep mikropon kanggo ngobrol babagan warta paling penting sing ngubengi Apple lan teknologi umume.

Android Wear, mudhun lan ora rem

Gerakan paling anyar ing platform Android Wear ora ngundang optimisme, amarga kepala insinyur platform iki nembe ngumumake mangkat.