Kesan pisanan sawise nyoba Apple Watch

Aku wis nyoba Apple Watch ing Apple Store lan mratelakake panemume wis beda. Ing kene aku ora ngomong babagan fungsi utawa utilitas, aku ngomong babagan sensasi, seni lan kesempurnaan

Napa aku ngilangi Apple Watch

Direktur mode The New York Times ngandhani kenapa, sawise nggunakake pirang-pirang minggu, dheweke wis mutusake ninggalake Apple Watch

iOS 9 utawa Jailbreak, apa sing kudu ditindakake?

iOS 9 utawa Jailbreak, ora yakin apa sing kudu ditindakake? Aja padha sumelang, ing Applelizados, kita bakal menehi sampeyan pilihan. Ing kene sampeyan bisa ngerteni apa sing paling cocog kanggo sampeyan

Tautan kanggo ndownload iOS 9

Sampeyan saiki bisa ndownload betas sing kasedhiya kanggo iPhone lan iPad liwat link torrent saka postingan ing ngisor iki

Flying iPhone 6 Plus

Saka situs web rakuten, kita entuk tawaran sing wis dikarepake sawetara wektu, piranti model paling anyar kanthi diskon 25%

Gosip babagan iPad Pro bisa uga saya rame

Saiki yen prekara kasebut katon ora apik kanggo iPad, kanthi penjualan sing sithik, iki bakal dadi wektu paling apik kanggo ngluncurake iPad Pro, ayo ndeleng desas-desus paling anyar