Tali anyar Apple Watch 2020

Tali anyar kanggo Apple Watch

Yen sampeyan golek tali anyar kanggo Apple Watch, bisa uga ana sawetara sing mung ditambahake Apple miturut kekarepan sampeyan.

Powerbeats4

Gambar Powerbeats4 Anyar Bocor

Media Jerman wis nerbitake gambar pisanan babagan kepiye Powerbeats4, kanthi desain sing meh padha karo Powerbeats Pro. Kasedhiya kanthi 3 warna.

Deteksi irama sing ora teratur

Apple Watch nyimpen remaja maneh

Atlit enom saka Oklahoma nylametake nyawane amarga ngelingake yen Apple Watch diterbitake nalika ndeteksi denyut jantung sing ora teratur.

Apple Watch

Apple Watch nylametake urip wong maneh

Maneh crita kanthi pungkasan sing apik amarga Apple Watch. Ing kasus iki, minangka tambahan, jawaban liwat surat saka Tim Cook dhewe kanggo pihak sing kena pengaruh

Aksesoris kanggo seniman iPad

Dhasar kanggo seniman iPad

Yen sampeyan nggambar karo iPad Pro, sampeyan kasengsem ing aksesori iki sing digawe dening para seniman kanggo seniman. Kanthi mangkono, inovasi cocog karo tradhisi.

Apple Pay

Apple Pay wis ana ing bis Madrid

Sampeyan saiki bisa mbayar nganggo iPhone lan / utawa Apple Watch ing bus Madrid EMT. Apple Pay wis dadi kasunyatan sawise nyoba pirang-pirang wulan