Kita wis ngerti tanggal perdana musim kaping pindho Ngarep Sadurunge Peteng

Omah Sadurunge Peteng

Salah sawijining seri kanggo kabeh kulawarga sing bisa ditemokake ing Apple TV + yaiku Home Before Dark, seri sing wis liwati tanpa pain utawa kamulyan dening layanan video streaming Apple sanajan cukup menarik (yen sampeyan durung menehi kesempatan, sampeyan bakal entuk).

Home Before Dark minangka drama kulawarga misteri, sing musim kaping loro, miturut Deadline, bakal tayang sadurunge musim panas, khusus 11 Juni. Dina iku, Apple bakal nggantung episode pertama musim kaping loro lan saben dina Jumuah bakal nambah episode anyar.

Ing wayahe ora ana trailer resmi ing musim kaping loro iki, sing isih kudu ngenteni sawetara minggu, nanging yen wis kasedhiya saka aku saka Mac, kita bakal menehi sampeyan.

Musim kapindho iki bakal ngetutake reporter Hilde Lasso (dimainake dening Brooklyn Price) minangka neliti bledosan ageng sing wis kedadeyan ing peternakan lokal. Sajrone investigasi, Lasso bakal ngadhepi perusahaan sing kuat. Iki nyebabake bebaya potensial kanggo kulawargane lan kutha cilik sing dipanggoni, Erie Harbour.

Musim pertama seri iki, uga ditampilake aktris sing padha, nuduhake kepiye kabeh kulawarga pindhah menyang kutha bapak kulawarga ing papan kasebut. neliti kasus pembunuhan lawas manawa kabeh masarakat pengin ngubur lan lali selawase.

Beda karo musim kapisan, sing premiere lengkap ing wulan April 2020 (amarga pandemi), kanggo musim kapindho iki, Apple bakal nggunakake perdana saben minggu

Jim Sturgess (Across the Universe) bali dadi bapakne Lasso. Musim kapindho uga bakal ditampilake Kylie Rogers (Yellowstone), Joelle Carter (Justified), Aziza Scott (The Fosters) lan Abby Miller (The Sinner), lan liya-liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.