Beta kalima macOS High Sierra 10.13.6 kanggo pangembang saiki wis kasedhiya

macOS High Sierra

Kita terus nampa versi beta lan Apple diluncurake sawetara menit kepungkur versi beta kalima macOS High Sierra 10.13.6 kanggo pangembang. Perusahaan iki uga nerbitake versi beta kaping lima iOS 11.4.1 kanggo pangembang.

Ing kasus iki khas Dandan kinerja versi, perbaikan bug, lan perbaikan stabilitas saka versi Saiki, kita ora ngandel yen butuh wektu suwe kanggo ngluncurake versi pungkasan versi iki, beta sadurunge diluncurake tanggal 25 Juni lan ing kasus iki, kita ora ngarep-arep akeh maneh versi beta sing cukup stabil lan ing kasus apa wae, isih ana versi liyane nganti dirilis Mojave.

 

Versi kasebut saiki kasedhiya kanggo pangembang. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, kabeh versi beta iki kanggo pangembang bisa uga ngemot kewan omo lan mulane luwih becik ora nggunakake dalan lan supaya ora ana kegagalan ing Mac, kanthi aplikasi utawa alat kerja. Dadi, yen sampeyan dudu pangembang, saran kasebut yaiku tinggalake betas menyang pangembang lan enteni manawa versi umum beta iki bakal metu sawetara jam.

Apple tetep setya karo tempo lan terus nambah lan adaptasi versi sing bakal diinstal ing Mac sing ora bisa nganyari menyang macOS Mojave, mula penting kanggo mbenerake lan ngrampungake kabeh masalah sing dideteksi ing versi saiki. Saiki wulan iki lan Agustus kudu lulus sadurunge Mojave diluncurake kanthi resmi, mula ana akeh wektu kanggo ndandani kewan omo lan siyap macOS High Sierra iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)