Morgan Stanley nyuda target rega Apple dadi $ 156

Morgan Stanley nyuda rega saham Apple

Kanthi jinis warta iki, kita bakal kudu setuju karo analis sing ujar manawa Apple bakal luwih suwe tinimbang sing diarepake dadi Perusahaan 3 triliun saka dolar. Morgan Stanley multinasional finansial wis ngasor rega sing umume bisa didol saka saham Apple nganti $ 156. Tokoh awal yaiku 164.

Ora kabeh warta ora apik ing ramalan kasebut sing digawe dening multinasional finansial, Morgan Stanley. Recap, kita wis rong gol sing wis dianalisis:

  1. La ramalan regane bareng saka Apple
  2. Prakiraan pendapatan layanan Apple kanggo taun 2021 lan 2022

Kanggo sing sadurunge, kita kudu nggatekake manawa Morgan Stanley wis nemtokake manawa watesan maksimum sing bakal dipikolehi yaiku sithik ngisor angka wiwitan sing wis dianggep. Kanthi cara iki, kita kudu mikir yen regane bakal $ 156, yen wis ditemtokake bisa tekan $ 164. Iki utamane amarga efek sing diarani "Multiple compression".

Yaiku, saham perusahaan liyane ing bisnis jasa ora owah sanajan bathi luwih dhuwur. Kang nyebabake nyuda pirang-pirang. Miturut Huberty, kinerja saham rekan-rekane sajrone rong wulan sadurunge, utamane rekan-rekane Apple sing luwih dhuwur sing ana gandhengane karo layanan, ngimbangi pangentukan lan penghasilan sing luwih dhuwur.

Saliyane, analis sing padha iki ngunggahake perkiraan penghasilan saka Layanan sing wis ana ndhuwur konsensus 3% kanggo 2021 lan 5% kanggo 2022. Ditambahake manawa "tambah yakin" Prakiraan Wall Street Services sajrone rong taun iki kurang banget. Wutah pendapatan Layanan Apple bakal nyepetake 6 poin dadi + 22% ing taun 2021. Marang + 19% taun-taun lan meh patang poin sadurunge prakiraan konsensus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.