Pengarang iBooks dianyari kanggo ndhukung ePub lan ngimpor konten InDesign ing antarane novel liya

iBooks-Panganggit-2.2-0

Saiki OS X Yosemite kasedhiya kanggo diunduh, kayane angin puyuh para pangembang lan aplikasi sing diupdate ora mandheg sedhela wae dadi kompatibel ing kabeh aspek karo sistem operasi Apple anyar, iki kalebu Apple. aplikasi kanggo nerbitake buku lan ora liya Panganggit iBooks.

Aplikasi saiki tekan versi 2.2 kanthi dhukungan kanggo format file anyar lan perbaikan liyane. Salah sijine lan bisa uga sing paling penting yaiku saiki menehi kamungkinan kanggo ngimpor kanggo Apple nganyari update iBooks kanggo OS X Yosemite lan nambah dhukungan kanggo format file anyar lan perbaikan liyane. Sing pertama yaiku kemampuan ngimpor file Adobe InDesign lan ePub menyang proyek. Saliyane, template kosong anyar uga disertakake kanggo nampung desain khusus sing saiki penulis bisa nggunakake hyperlink kanggo mlumpat menyang lokasi tartamtu ing buku liyane utawa nambah link menyang gambar, sing migunani banget saka sudut pandang pungkasan. -tampilan pangguna saka kiriman.

Sawise dandan, Widget uga wis nampa update sing saiki Main otomatis kasedhiya kanggo konten multimedia, Keynote lan widget HTML. Khusus, widget HTML saiki bisa uga gunakake langsung ing kaca buku lan widget Keynote saiki duwe transisi sing luwih apik.

Nganyari iki gratis, tanpa biaya tambahan lan bisa didownload langsung saka Mac App Store liwat saka link iki. Aku ninggalake log pangowahan lengkap ing ngisor iki:

  • Ngimpor file ePub
  • Ngimpor file IDML saka Adobe InDesign
  • Nggawe buku khusus karo template "Blank" anyar
  • Opsi hyperlink anyar, sing ngidini, antara liya, bisa nyambung menyang titik ing buku liyane utawa ngubungake saka gambar
  • Ndhukung dhukungan kanggo transisi ing widget Keynote
  • Autoplay ing widget Media, widget Keynote, lan widget HTML
  • Kemampuan kanggo sesambungan karo widget HTML langsung ing kaca buku

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Anti-Ekstremis ngandika

    Pungkasan, lan kaya biasane, kanggo nggawe publisitas luwih akeh kanggo manzanita kanggo aplikasi sing wis didhukung aplikasi liyane ing platform liyane ... Mesthi wae, mbayar luwih akeh, amarga "kualitas dibayar" ... ya ... sampeyan saka mac, ya ...