Saham Apple terus munggah luwih saka $ 500

Tumindak Apple

Lan sawise minggu sing apik banget kanggo Apple yen kita fokus karo cathetan sejarah sing diraih kanthi ngluwihi regane dolar 2 triliun pungkasan Kamis, 20 Agustus, Ditambah maneh yaiku kenaikan rega saham perusahaan sing terus saya mundhak nganti pirang-pirang jam. Tumindak kasebut tekan maksimal 515,14 poin lan nalika nulis artikel iki masing-masing ana ndhuwur 500. Angka kasebut pancen dhuwur lan sabenere minimal sing dipikolehi dening Apple yaiku $ 500,00 saben saham paling sithik, gila tenan.

Kegilaan nyata babagan kahanan ekonomi global kanthi krisis COVID-19, penutupan akeh toko perusahaan ing saindenging jagad amarga pandemi, masalah kasebut diumumake kanthi resmi nalika ngluncurake model iPhone 12 anyar ing wulan September lan liyane. Kayane kaya ngono Apple ora duwe rem ing pasar saham saiki lan malah mbagi saham kanthi papat maneh (sing diarani pamisahan pamisah) isih nambah biaya.

Kasunyatane yaiku yen kita ora percaya manawa gerakan kasebut nekat saka para pemegang saham perusahaan, malah kosok baline, lan ing game pasar saham iki meh kabeh diukur kanggo entuk bathi sing paling gedhe. Ing pangertene iki, Apple ora bisa ngomong apa-apa kajaba kudu terus ngusap tangan karo apa sing kedadeyan lan kerja keras kanggo njaga soko sing misale jek angel dijaga liwat wektu. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.