Suite Affinity dianyari kanggo macOS Monterey lan M1 Max lan M1 Pro

Kasugihan

Aku wis nggunakake Gambar Affinity saben dina, lan bebener iku ing kabeh wektu iki aku wis ora kantun Adobe Photoshop ing kabeh. Serif nduweni panyuntingan lan desain grafis sing lengkap lan kuat, kanthi pembayaran siji-wektu lan sawetara nganyari saben taun dijamin.

Sing terakhir diluncurake wingi. Iku ing 1.10.3 kanggo kabeh program ing Affinity suite. Tambah dhukungan kanggo macOS Monterey, lan manfaatake potensial lengkap sing ditawakake prosesor Apple M1 Pro lan M1 Max anyar.

Serif dirilis wingi nalika Apple ngrilis macOS Monterey, nganyari anyar kanggo aplikasi kreatif Affinity sing populer. Versi anyar 1.10.3 Suite kalebu dhukungan resmi kanggo MacOS Monterey lan optimizations kanggo Kripik anyar M1 Pro Kab y M1 Maks sing nggabungake MacBook Pros anyar 14 lan 16 inci.

Miturut Ashley hewson, CEO saka perusahaan pembangunan Serif, kedhaftar saka MacBook Pros anyar karo Kripik M1 Pro lan M1 Max bakal seneng ngedongkrak kacepetan nyengsemaken nalika nggunakake versi anyar saka Suite Affinity.

Hewson nyatakake yen asil saka versi anyar Affinity ngasilake skor benchmark watara 30.000 poin kanggo 1-inti M32 Max GPU, pancen ngalahake sembarang skor GPU liyane padha diukur kanggo dina iki. Owah-owahan uga nambah kinerja chip M1 sadurunge, sing saiki kira-kira 10% luwih cepet ing versi anyar 1.10.3 tinimbang ing sadurunge.

Kasugihan

app karemenan uga wis optimized kanggo kurban a rendering lancar ing 120 fps ing Pros MacBook anyar, padha karo sing wis ditawakake ing aplikasi Affinity sing padha ing iPad Pro.

Nganyari 1.10.3 saiki kasedhiya ing kabeh aplikasi Affinity ing macOS wiwit Selasa kepungkur, lan gratis kanggo kabeh pangguna suite. Kabeh app Affinity saiki kasedhiya kanggo tuku individu 54,99 Euros saben ing Situs web Afinitas, ora perlu langganan.

Ngenteni Black Friday

Rekomendasiku yaiku yen sampeyan durung nate nyoba aplikasi Affinity, download versi nyoba gratis lan sampeyan bakal weruh cara kerjane. Yen convinces sampeyan (sing bakal), lan arep tuku, ngenteni nganti Black Friday. Biasane, saben taun lan mung sawetara dina, njupuk kauntungan saka kampanye Black Friday, Serif ngedhunake kabeh aplikasi ing suite saka rega saiki dadi kira-kira. telung puluh euro. Mesthi taun iki dheweke bakal nindakake maneh. Mangkene aku tuku Affinity Photo.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.