Teknisi Cina ngatur kanggo nggedhekake RAM lan SSD saka Apple Silicon

Federighi

Apple ora seneng yen sampeyan bisa tinker akeh piranti sampeyan. Ora ing level pangguna, sing ora bisa ngganti batere sing gampang saka iPhone, uga ora gampang kanggo teknisi khusus, sing angel banget ndandani piranti "sing dirancang ing California", ing ndhuwur kabeh Mac.

Lan anyar Silicon Apple padha terus ing garis iki. Ora bisa nambah RAM, utawa panyimpenan SSD. Miturut teori, amarga kayane ing China dheweke wis bisa nggayuh. Muga-muga bisa nyampurnakake teknik kasebut, lan ngirim tutorial ing YouTube babagan carane nindakake. Luwih saka siji bakal nyoba, mesthi.

Kaya sing katon ing jaringan sosial sing beda ing China, sawetara teknisi saka negara kasebut wis bisa upgrade panyimpenan RAM lan SSD saka Apple Silicon anyar, nuduhake manawa jaman anyar komputer Mac adhedhasar M1 bisa uga luwih fleksibel tinimbang sing dipikirake sadurunge.

Laporan saka teknisi perawatan sing bisa nggedhekake memori lan panyimpenan Mac M1 wiwit nyebar ing media sosial Tiongkok akhir minggu iki, nanging saiki laporan internasional wis mulai njlentrehake kahanan kasebut.

Ngembangake RAM lan SSD saka Apple Silicon bisa uga

M1

Kemungkinan kanggo ngrusak motherboard nalika mandheg banget.

Teknisi perangkat keras ing Guangzhou, China, nemokake manawa bisa misahake Ram motherboard saka Apple Silicon lan Modul SSD uga, lan ganti nganggo komponen kapasitas sing luwih dhuwur, sing diakoni kanthi bener dening macOS, saengga bisa nggedhekake potensial mesin kasebut.

Minangka buktine, pirang-pirang gambar wis diterbitake ing internet sing nuduhake proses ngembangake model dhasar M1 MacBook Air kanthi RAM 8 GB lan panyimpenan 256 GB, umume ana 16 GB RAM lan 1 TB SSD , bisa digunakake kanthi sampurna sawise diganti macos Big Sur.

Komponen RAM lan SSD ing Mac M1 Apple yaiku prajurit menyang motherboard, sing ndadekake prosedur kasebut angel banget, lan ana kabar manawa kemungkinan gedhe ora bakal cocog. Nganyari ora resmi invasif iki uga mesthi nglanggar garansi Apple.

Apple dadi angel banget kanggo pangguna nganyari Mac dhewe wiwit pirang-pirang taun. Kayane karo Apple Silicon, ide iki malah luwih gabungan, kanthi kabeh komponen komputer Mac M1 integral banget. Kamungkinan nganyari memori lan panyimpenan Mac M1, sanajan kanthi prosedur invasi lan beboyo, kayane dadi pinemune sing penting lan ngarep-arep.

Prosese rumit lan beboyo

M1

Ing kene sampeyan bisa ndeleng loro modul SSD 512 GB sing ngganti 128 GB.

Amarga kangelan nganyarke RAM utawa SSD, mesthine meh kabeh pamilik M1 isih kudu ngandelake konfigurasi memori lan panyimpenan sing dipilih nalika tuku, kanthi upgrade diwatesi kanggo minoritas 'petualang"Sanajan wis disaranake yen upgrade memori lan panyimpenan M1 Mac ing Asia bakal kasedhiya liwat saluran ora resmi.

Paling ora saiki, pamilik Apple Silicon bisa ngarep-arep manawa prosedur ekspansi iki bakal "debug" lan ora suwe sregep bisa nggedhekake RAM utawa SSD saka Mac anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.