Golek Macku ora bisa digunakake kanggo sampeyan?

Gambar Anyar

Temokake Mac minangka fitur iCloud sing menarik sing ngidini kita nglindhungi Mac kanthi rada dicolong, nanging akeh wong sing nglaporake manawa ora bisa digunakake kanthi bener lan dheweke gagal nggawe Mac bisa ditemokake.

Ana sawetara solusi ing Internet, nanging sing bisa digunakake kanggo kula yaiku ngaktifake layanan lokasi, sing - tanpa nindakake apa-apa - wis dinonaktifake amarga ngerti apa sebabe.

Kanggo ngaktifake, sampeyan kudu mbukak Preferensi Sistem> Keamanan lan Privasi> Privasi lan "Aktifake layanan lokasi".


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Mario ngandika

    Matur nuwun kanggo tutorial… .nanging prekara iki isih durung bisa digunakake kanggo aku… 🙁

  2.   Javier ngandika

    Uga ora bisa digunakake kanggo kula, matur nuwun

  3.   Dasi ngandika

    Halo, aku wis ngaktifake layanan lokasi, nanging Mac ora nemokake ing peta, aku mung ndeleng opsi kanggo ngirim pesen lan mblokir ing iCloud. Ana saran liyane

  4.   Tanatos ngandika

    Pitakon yen macku ​​dicolong lan aku nyoba nemokake liwat mac, apa aku bisa nemokake kanthi mesthi lan nalika aku format? Yen diformat, apa ora bisa ditemokake?