Tim Cook menehi hadiah Donald Trump karo Mac Pro pertama digawe ing Amerika ing taun 2019

Mac Pro

Sajrone kampanye presiden Amerika Serikat 2016, umume pidato sing ngidini Donald Trump dadi presiden negara iki adhedhasar upaya kanggo gawe uwong yakin (kanthi nambah tarif) pabrikan Amerika menyang bakal nggawa produksi menyang Amerika Serikat, tinimbang digawe utamane ing China.

Apple Mac Pro, wiwit direnovasi ing format tong sampah (sing ora disenengi para profesional amarga kapabilitas ekspansi winates), digawe ing Austin, Texas. Kanthi renovasi sing kedadeyan ing 2019 model iki, pabrik model iki diterusake ing fasilitas sing padha.

Mac Pro pertama ing taun 2019 sing diproduksi ing fasilitas kasebut langsung diwenehake menyang tangane Donald Trump, hadiah saka Tim Cook dhewe miturut informasi finansial sing wis digawe publik sawise Trump ninggalake Gedung Putih lan dheweke wis entuk akses verge.

Dadi akeh Donald Trump minangka Tim Cook ngunjungi fasilitas kasebut ing pungkasan taun 2019 kanggo nduduhake presiden nalika semana, yaiku perusahaan kasebut duwe fasilitas ing negara kasebutYen sampeyan ngelingake, sampeyan nindakake manufaktur kabeh produke ora gampang dienggo kanggo pangguna lan perusahaan.

Apple entuk, amarga kolaborasi karo Donald Trump, manawa perusahaan seneng "pengecualian produk federal" kanggo komponen tartamtu sing dibutuhake kanggo nggawe Mac Pro ing Amerika Serikat.

Model sing diwenehake Tim Cook marang Donald Trump iku dhasar, model sing regane $ 5.900, mula ora kalebu rodha kanggo gerakan sing luwih gampang lan regane regane $ 400. Temenan, ora kalebu Pro Display XDR utawa Pro Stand, komponen sing digawe ing sanjabane Amerika Serikat.

Pabrik Apple ing Austin ing pabrik Mac Pro diproduksi mung kanggo memenuhi panjaluk negara, amarga ing pasar liyane sing didol, peralatan kasebut diprodhuksi ing China.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)