Zuckerberg ora seneng karo keputusan Apple sing paling anyar

Zuckerberg cukup nesu karo keputusan Apple sing paling anyar. Sawetara bakal nganggep manawa Apple pancen apik banget, yen raja sing ora duwe keputusan nesu. Nanging, iku kayane ora katon. Zuckerberg ngritik sawetara keputusan sing digawe ora mung nglawan Facebook, uga wis nyebut veto ing Microsoft lan Epic Games.

Facebook mesthi ditrapake kontroversi ing kabeh interaksi pangguna karo program kasebut. Ana diskusi babagan kekurangan privasi sing padha lan nglacak program sing digunakake para pangguna. Kasunyatane, salah sawijining masalah sing paling akeh ngeluh Zuckerberg, yaiku iOS 14 modifikasi privasi. CEO Facebook wis nyebutake saiki luwih angel nglacak pangguna. Apik kanggo Apple lan privasi.

Apple uga wis diblokir rencana facebook kanggo nambah "kabar transparan" menehi saran marang pangguna manawa Apple bakal nampa potongan 30% saka tuku ing aplikasi sing digawe liwat aplikasi Facebook.

Nanging dheweke uga wis ngomong babagan kacilakan yen Microsoft ngalami xCloud lan Epic Games kanthi Fortnite. Dheweke wis ngelingake manawa aturan App Store ora ngidini aplikasi pihak katelu nyebarke game minangka platform independen, ngasilake hambatan sing ngidini Apple ngalangi inovasi lan nglumpukake sewa monopoli.

Kamis kepungkur Zuckerberg ngomong karo kabeh karyawan perusahaan ing syarat-syarat iki:

Apple duwe kemacetan iki, lan toko aplikasi Cupertino, minangka standar pamblokiran inovasi, pamblokiran kompetisi, lan ngidini Apple nglumpukake nyewa monopoli. Yaiku inovasi sing bisa nambah urip masarakat.

Mesthi wae, Apple dheweke nggawe mungsuh sing kuwat manawa sawetara wektu gabung, dheweke bisa nggawe perusahaan kasebut dadi ikatan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.