Aerial kanggo Mac dianyari karo screensaver anyar sing apik tenan

aerial

Ing dina liyane bojoku lagi ngombe kopi ing pawon nalika nonton serial ing TV. Aku teka, dheweke ngaso apa kang lagi nonton, lan kita miwiti petung. Dumadakan, kita mandheg ngomong siji lan liyane lan kita tresna nonton ing televisi sawetara pemandangan ae nggumunke gunung ara-ara samun. Screensaver wis mlumpat. Apple TV. Kanggo sawetara menit, kita lali apa sing kita ngomong.

Kanthi aplikasi Aerial kanggo macOS, sampeyan bisa nikmati screensaver Apple TV sing nggumunke ing Mac. Saiki wis dianyari versi 3.0, sing kalebu screensaver paling anyar sing wis dikenalake Apple ing tvOS 15.

Aerial minangka aplikasi open source kanggo macOS sing sampeyan bisa nikmati screensaver Apple TV sing nggumunke ing Mac. tvOS 15, nanging uga fitur-fitur anyar kaya integrasi Apple Music lan setelan cache sing luwih apik tinimbang versi sadurunge.

Saka Apple TV wiwit generasi kaping papat, piranti kasebut duwe koleksi screensaver sing diarani "Aerial". Iku video nyengsemaken sing mabur liwat mujur nengen apik ing gerakan alon.

Kanthi nganyari paling anyar kanggo tvOS 15, piranti lunak Apple TV, perusahaan wis ngenalake 16 screensaver anyar Endi sing luwih spektakuler? Saiki, saiki uga kasedhiya kanggo Mac yen sampeyan nginstal Aerial 3.0.

Kajaba saka video anyar, nganyari taun iki uga nggawa panel Now Playing anyar supaya pangguna gampang milih screensaver sing arep diputer. Ana uga opsi liyane kasedhiya kanggo nampilake ramalan cuaca utawa jam lan malah integrasi karo Apple Music y Spotify.

Aerial 3.0 kanggo macOS yaiku gratis, lan sampeyan bisa ngundhuh saka situs situs web resmi. Mbutuhake Mac sing nganggo macOS Sierra (versi 10.12) utawa luwih anyar. Iku worth nginstal. sampeyan bakal kejiret nonton screensaver spektakuler saka Apple TV.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)