MacBook Pro wiwit pertengahan 2012 wis dianggep Vintage dening Apple

MacBook Pro saka pertengahan 2012 wis Vintage

Kanggo kabeh lan kita kabeh teka ing wayahe nalika kita "diumumake" minangka lawas. Iku kedaden kanggo kula pisanan anak nelpon kula Pak, senajan sing penting iku carane kita aran ing njero lan kita terus fungsi. Ing tangan liyane, nalika nerangake komputer, nalika padha wara-wara sampeyan lawas (luwih apik yen iku Vintage) ana sethitik kiwa do a. Iku kamungkinan sing padha bakal miwiti lali bab sampeyan, sing sistem operasi ora ana maneh kanggo model tartamtu lan sing bagean repair bakal miwiti dadi langka. Sing apa kedaden kanggo agêng-2012 MacBook Pro sing wis mung diumumake dening Apple minangka Vintage.

Ora nganti 31 Januari nalika resmi mlebu dhaptar, nanging wis announced sing bakal lan sing bakal agêng-2012 MacBook Pro sing bakal nambah dhaftar piranti Apple Vintage. Apa sing wis dadi dhaptar matur nuwun kanggo karya sing wis rampung nanging saiki bisa pensiun. MacBook Pro sing dimaksud yaiku sing nganggo CD. Ya ampun, nalika kita duwe menara CD ing kamar kanthi tema lan game sing beda-beda. Saiki sing katon lungse lan kuna kanggo kita nanging mung 10 taun.

MacBook Pro iki dirilis ing Juni 2012. Kita ngandika iku model pungkasan karo dibangun ing CD/DVD lan tetep didol nganti Oktober 2016. Sing nggawe kita mikir yen nganti tanggal kasebut CD meh perlu ing urip kita. Aku rada mumet mikir. Ing kasunyatan nalika aku nulis artikel iki aku weruh sawetara CD ing rak-rak sing nyatane aku ora ana maneh utawa ngendi kanggo muter. Kanthi layar 13-inch, iku nggawa akèh kabungahan kanggo perusahaan lan pangguna.

Minangka tanggal adol pungkasan ing 2016, dianggep Vintage miturut aturan Apple. Apa sing dianggep piranti kasebut? kanthi luwih saka limang taun wiwit mandheg adol. Elinga yen Vintage tegese koleksi ing Apple lan koleksi tegese luwih akeh. Aku ninggalake iku ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)