AirPods 3 nampa nganyari anyar

3 AirPods

Kita kabeh ngerti manawa piranti Apple minangka sing paling akeh nampa nganyari ing pungkasan taun. Senajan a priori bisa katon kaya gangguan, iku njamin ngerti sing perusahaan tansah ngangap sing piranti kita bisa digunakake kanthi aman lan karo kemajuan paling anyar sing tergabung ing saben versi piranti lunak saben piranti.

Dina iki ganti giliran 3 AirPods. Kita ora ngerti warta apa sing bisa digawa saka nganyari anyar, utawa mung koreksi kesalahan lokal. Nanging nyatane yen Apple wis ngluncurake, luwih becik kita nganyari AirPods 3 sanalika bisa.

Apple tansah ngupaya nyedhiyakake keamanan lan fitur sing paling dhuwur kanggo piranti kasebut. Lan sing digayuh kanthi konstanta nganyari saka piranti lunak sing. Senajan koyone kaya gangguan kanggo pangguna, iku bukti sing Apple tansah mesthekake yen padha bisa mlaku.

Saka komplikasi sing bisa diwakili dening sistem macOS kanggo Mac, nganti firmware paling "prasaja" sawetara AirTags, kabeh terus berkembang dening insinyur piranti lunak Apple, lan ana sawetara nganyari ing pungkasan taun.

Dina iki giliran AirPods generasi katelu. Apple mung dirilis versi 4C170 saka firmware sampeyan. Kaya biasane, perusahaan ora nerangake apa fitur anyar sing digawa dibandhingake karo versi sadurunge, nanging ora ateges ora penting maneh, mesthine.

Carane nganyari mau

Lan kaya biasane ing piranti tartamtu kayata AirPods utawa AirTags, Apple ora ngidini sampeyan meksa nganyari manual AirPods menyang versi perangkat kukuh anyar. Nanging, perusahaan ujar manawa versi perangkat kukuh anyar bakal diinstal nalika AirPods disambungake liwat Bluetooth menyang iPhone.

Ing bab mung sampeyan bisa nindakake bab iku, mriksa ing versi sing wis diinstal ing AirPods, lan ninggalake disambungake nganggo bluetooth menyang iPhone supaya bisa nganyari dhewe.

Kanggo nindakake iki, bukak aplikasi "Setelan" ing iPhone, lan ngakses menu "Bluetooth". Temokake AirPods 3 ing dhaptar piranti banjur tutul "i" ing jejere. Deleng nomer "Versi". Versi perangkat kukuh anyar yaiku 4C170.

Yen iki versi sing katon ing layar, iku tegese AirPods wis rampung dianyari. Yen sampeyan duwe ngisor, kaya ing 4C165, pasang AirPods kanggo ngisi daya, lan bukak kasus kanggo nyambungake karo iPhone. Sawise sawetara menit, mriksa nomer versi maneh lan sampeyan bakal weruh sing lagi anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)