Firmware nganyari AirPods Pro kanggo nambah kinerja

Beats

Versi anyar AirPods Pro saiki kasedhiya kanggo pangguna sing duwe headphone iki lan nambah kinerja, ngatasi sawetara bug sing dideteksi ing versi sadurunge lan bisa uga mbukak Audio Spatial. Ing kasus iki, kanggo sing ora ngerti apa Spatial Audio kasebut ngalih otomatis menyang piranti liyane nalika dideteksi lan spasial swarane utawa dening papan. Bisa uga Apple nyiapake headphone kanggo implementasine ing versi anyar iki.

Versi saiki 2D27

Ing kasus iki, versi anyar diarani 2D27 lan bakal diinstal kanthi otomatis ing AirPods Pro. Sampeyan ora bisa meksa nindakake cara nganyari kanthi manual ing AirPods Pro. Pamasangan nganyari anyar rampung nalika AirPods Pro kasedhiya kothak ngisi daya, ngisi daya lan supaya gampang tekan iPhone utawa iPad sing wis diselarasake. Kanggo umume kasus, headphone kita bisa uga bakal nganyari nalika sampeyan mbaleni maneh.

Sing bisa kita lakoni yaiku ndeleng apa versi Dheweke saiki duwe AirPods Pro saiki lan iki bisa ditindakake kanthi gampang saka iPhone dhewe. Kita pindhah menyang Setelan> Umum> Babagan> AirPods> Versi firmware lan ing kana kita bakal ndeleng versi sing wis diinstal. Versi anyar iki bakal diinstal ya utawa ya ing headphone, ora bisa nyingkiri, sanajan ora luwih becik ora nganyari yen piranti nampa versi sing luwih apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sampeyan kudu tumindak sing bener ngandika

    Ana sing kudu ngandhani editor yen kita ora duwe Android !!!!! lan cara kanggo ndeleng piranti lunak AirPods Pro yaiku FIRST nyambungake menyang piranti iOS utawa iPad banjur tindakake dalan: Setelan> Umum> Informasi> "Jeneng AirPods sampeyan"