Amazon ngluncurake aplikasi Amazon Prime Video kanggo Mac

Amazon Perdhana

Kadhangkala perusahaan gedhe nindakake perkara sing ora ana gunane, kanthi cepet. Conto sing jelas yaiku: nganti saiki ora ana aplikasi asli kanggo macOS saka Amazon Prime Video. Pangguna Mac sing pengin ndeleng soko ing platform kasebut, kita kudu nindakake liwat browser.

Nanging iki wis didandani. Sampeyan saiki bisa nginstal saka Apple Store kanggo Mac, aplikasi Amazon Prime Video, padha karo sing sampeyan gunakake ing piranti liyane kayata ing Apple TV, utawa ing Smart TV ing ruang tamu. Akhire….

Sawise ngenteni wektu sing ora bisa dingerteni, Amazon pungkasane ngluncurake aplikasi Amazon Prime Video kanggo komputer Apple. Sampeyan saiki bisa seneng kabeh konten ditawakake platform video kasebut, yen sampeyan dadi pelanggan, mesthi.

Mesthine, salah sawijining kaluwihan sing paling sampeyan bakal weruh yaiku saiki sampeyan bisa ndownload konten ing Mac, lan bisa ndeleng mengko. offline. Apik banget yen sampeyan nganggo MacBook saka kene menyang kana, lan sampeyan duwe downtime supaya bisa nonton film lan seri ing ngendi wae tanpa mbutuhake sambungan internet.

Gambar-ing-Gambar y AirPlay minangka rong fitur sing didhukung sing bisa digunakake karo aplikasi Amazon anyar. Mesthine, ndhukung tuku film lan seri, uga pembayaran nganggo kertu kredit Amazon sing wis didaftar. Kaya aplikasi liyane sing wis digunakake ing piranti liyane, kayata ing Apple TV utawa ing televisi ruang tamu.

Iki uga nyimpen riwayat tampilan akun sing padha ing piranti sing beda. Terusake nonton seri kasebut ing Mac, ing ngendi sampeyan mandheg nonton ing televisi ngarep. Aplikasi Amazon Prime Video kanggo macOS gratis lan mung iku kasedhiya ing Apple App Store. Mesthi, iku mung didhukung saka macOS Big Sur 11.4 terus

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.