Amazon ora pengin nglilani Apple Watch uwal

apel-mbayar-nonton

Sanajan adol Apple Watch wis dikonfirmasi kanggo sangang negara, ing antarane Spanyol durung ditemokake, ing tanggal 24 April, para pangembang aplikasi kasebut terus bisa digunakake kanthi cepet. Dina iki kita negesake manawa raksasa penjualan Internet, Amazon, ora nate mangu-mangu babagan potensial produk anyar iki lan tuku sing bisa ditrapake kanthi aplikasi sing apik.

Mula wiwit nyebar ing jaringan manawa pangembang aplikasi kanggo Amazon bisa ngrampungake nggawe aplikasi blanja khusus kanggo Apple Watch. Kita bakal waca wulan ngarep yen aplikasi kasebut pungkasane wis siyap utawa ora.

Akeh informasi sing wis ditangani ing jaringan sing ana gandhengane karo aplikasi sing miturut omongane uwong sing bakal disiapake Amazon kanggo jutaan pangguna sing tuku unit Apple Watch. Wiwit tanggal 24 April, dheweke bisa tuku ing sistem kanthi cepet lan gampang.

Apple-watch-health-functions-Delete-0

Amazon wis duwe aplikasi kanggo Android Wear lan mulane dheweke mesthi bakal duwe mitra kanggo jam tangan Apple. Kayane Amazon ora ndhelikake apa-apa, lan dheweke wis negesake manawa aplikasi kasebut bisa digunakake kanggo kabeh sistem, mula yen kita ngerteni Apple Watch minangka siji-sijine jam tangan sing nggunakake sistem liyane, bisa digunakake kanthi ringkes.

Sing jelas yaiku jam tangan iki bakal didol minangka "churros" lan mulane yen Amazon bisa nggunakake aplikasi sirkulasi sing ngidini pangguna bisa tuku, dheweke bakal nambah kaya busa kanthi konsep jam.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.