Analis ngramal asil sing apik kanggo Apple ing fiskal 3Q

Minggu ngarep, Apple menehi asil kanggo kuartal kaping telu fiskal. Dheweke ngramal penjualan ing wektu iki kanthi kisaran antara $ 43.500 yuta lan $ 45.500, luwih apik tinimbang asil sing diarepake. Kaya biasane, perbandingan asil kasebut digawe karo sing dipikolehi ing periode sing padha taun sadurunge. Pendapatan ing 3Q 2016 yaiku $ 42.360 milyar. Rega Apple diarepake bisa maksimal nganti saiki. Rega kasebut wiwit awal Juni, amarga ana spekulasi karo sektor sing wis diwasa, tanpa bisa menehi warta gedhe.

Nanging, wulan Juli tegese kenaikan rega, tekan angka sing padha banget karo sing paling dhuwur ing taun iki, luwih saka $ 156 / saham, dibandhingake karo $ 149 / saham ing pungkasan dina Jumuah pungkasan. Sing jelas tren munggah saka raksasa teknologi. Analis uga ndeleng cara iki:

Philip Elmer-DeWitt, wis nganakake analisis sing biasa, ora tanpa konsultasi karo sumber-sumber sing relevan. Angka sing dianggep minangka penghasilan udakara 45.130 yuta dolar.

Ing sisih liyane MarketWatch, nerbitake pitakon sing digawe kanggo 45 analis. 28 wong nganggep Apple minangka nilai sing kuat, kanthi kapasitas tuwuh. Saliyane, 16 saka wong sing dikonsultasi nganggep perusahaan kasebut minangka perusahaan sing kabebanan ing pasar sing wis diwasa, mula padha nyaranake njaga utawa adol.

Apple minangka bagean, sing lagi ditindakake saham supaya saham tetep regane dhuwur, kanthi tuku saham kanggo portofolio sampeyan. Dadi kaya ngono, Apple bakal menehi asil dina Selasa ngarep, Sadurunge plancongan. Ing Soy de Mac, sampeyan bakal menehi informasi babagan asil lan kesan lan reaksi sawise ngerti babagan evolusi perusahaan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)