Apa sing anyar ing Adobe Photoshop Elemen 15 kanggo mac

elemen-sampul-adobe-photoshop -15 Dianggep akeh alternatif kanggo aplikasi kasebut Foto Apple, apamaneh Apple nggawe keputusan ora terus ndhukung sektor profesional ing fotografi kanthi ora suwe maksimum, tekan versi 15 lan teka dimuat karo warta.

Sampeyan sing ora ngerti suite Adobe, kita ngomong babagan aplikasi sing, ing tangan siji, dadi perpustakaan konten kita, ing sisih liyane, ngidini kita nindakake macem-macem jinis setelanKajaba iku, ing versi paling anyar iki metu saka tradisional: level, kontras, saturasi, padhang, lsp. kanggo nindakake pangaturan cepet lan gampang kanthi kualitas meh profesional, nganti sampeyan bisa cNuduhake asil kita kanthi macem-macem layanan.

Yen sampeyan ora ngerti aplikasi kasebut lan iki minangka alangan, Adobe nambah nomer tutorial dadi adaptasi ora larang. Kanggo aplikasi biasa, versi anyar versi 15 yaiku:

Minangka kanggo Pangatur Adobe Elemen 15:

  • Peningkatan saka Ndandani cepet: kanggo nyetel barang kanthi cepet, tanpa tutul utama. Ing versi iki, bisa nambah imbuhan sawetara foto sekaligus
  • Label cerdas: Tandhani foto kanthi otomatis miturut: papan, olahraga, bocah lsp. tugas sing ditindakake supaya bisa ngirit wektu kanggo nyunting item.
  • Gabungan Nggoleki: ngidini kita nggabungake telusuran kanthi cepet. Contone, yen kita kudu golek segawon ing alas, sing golek pinter bakal ngurus.

Bagéan saka Unsur Photoshop Unsur 15 kalebu minangka warta: 

  • Ngilangi kabut: kabut ilang dadi latar mburi padha landhep kaya cedhak.
  • Efek otomatis: algoritma nyinaoni konteks, subjek, warna lan cahya ing foto, lan menehi limang efek kanggo nyetel foto kanthi cepet.
  • Foto grup sing sampurna: Sampeyan motret sawetara foto ing grup lan ora ana sing sampurna amarga ana wong sing nutup mata utawa ndeleng mudhun. Aplikasi kasebut bisa ngganti wong sing nutup mripate ing foto "pangkal" lan ngganti pasuryan kasebut karo foto sadurunge sing mbukak mripat.

Iku mung sawetara sing anyar, yen sampeyan pengin ngerti kanthi rinci opsi sing sampeyan duwe, utawa ngerti macem-macem cara kanggo entuk produk, sampeyan mung kudu ngunjungi kaca warta


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)