Apa sing kudu ditindakake yen Mac ora ngerti hard drive eksternal

USB MacBook

Apa sampeyan nyambungake drive panyimpenan eksternal menyang Mac lan ora dingerteni? Sampeyan bisa uga amarga sawetara solusi sing diwenehake, masalah bakal ilang. Saiki, bisa uga ora ana sing bisa digunakake lan sampeyan pancen duwe masalah karo port ekspansi komputer utawa media panyimpenan wis rusak. Kita bakal nyoba menehi sawetara solusi; sawetara pancen gampang banget, nanging ana kesempatan sing paling jelas yaiku sing pertama sing dibuwang. Yen sampeyan nyambungake hard drive utawa memori USB menyang Mac lan ora ana sing kelakon, solusine bisa kaya ing ngisor iki.

Kabel USB ora bisa digunakake kanthi bener

Salah sawijining langkah pertama sing kudu sampeyan mriksa yaiku yen ana unsur fisik sing salah ing langkah kasebut. Katon konyol, nanging ing pirang-pirang acara - apamaneh nalika mbayar biaya batere - kabel sing nyoba feed lan maca data ora bisa digunakake. Dadi, coba sambungake hard drive iki menyang komputer liyane lan coba kabel USB minangka unsur sing gagal. Kita ngerti manawa yen memori USB, langkah iki kudu dilewati.

Artikel sing gegandhengan:
Pilihan kanggo mindhah foto saka piranti Android menyang Mac

Sampeyan ora duwe tampilan drive eksternal ing Finder sing aktif

item sing kasedhiya bar Finder

Sampeyan nyambungake hard drive eksternal utawa memori USB lan mriksa manawa entuk tenaga amarga indikator LED bisa digunakake. Sadurunge nerusake langkah sabanjure, luwih becik verifikasi manawa Mac pancen ngerteni piranti kasebut. Dadi kanggo iki, kita menyang «Finder», kita menyang garis menu lan kita kasengsem karo pilihan «Go». Banjur centhang pilihan «Pindhah menyang folder ...» lan Ing kothak dialog sing katon, kita kudu nulis ing ngisor iki:

/ Volume /

Yen ngasilake asil lan hard drive eksternal utawa memori USB katon ing layar, amarga sampeyan ora bisa ndeleng ing layar yaiku sing dicritakake ing ngisor iki.

Alesan liya kenapa sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa saka unsur panyimpenan eksternal ing Mac amarga sampeyan ora duwe pilihan sing bener ing sistem sampeyan. Apa tegese saka iki? Lha piye aktivasi sederhana ing preferensi Finder lan voila.

Artikel sing gegandhengan:
Layar Mac Mirror menyang Smart TV

Barang katon ing desktop Mac

Yaiku, klik "Finder" ing Dock. Saiki bukak menu bar banjur klik maneh ing "Finder" banjur ing "Preferensi". Sampeyan bakal weruh manawa ana macem-macem tab sing kudu disenget. Ya, ing kene bakal gumantung apa sing sampeyan pengin minangka asil pungkasan. Yen sampeyan pengin nyambungake piranti panyimpenan eksternal kanggo ditampilake ing desktop, bukak «Umum» banjur pilih elemen sing dikarepake.

Saliyane, yen sampeyan pengin ditampilake ing sidebar Finder, pilih pilihan «Sidebar» lan tandhani opsi sing pengin ditampilake ing bagean «Piranti».

Reset Kontrol Manajemen Sistem (SMC)

MacBook Pro mbukak

Pungkasan, yen ora ana solusi ing ndhuwur sing kasedhiya, bisa uga saiki wayahe pulihake kontrol manajemen sistem, uga dikenal minangka SMC. Kanthi langkah iki, bisa banget supaya Mac bisa digunakake maneh ing kahanan. Sanajan ing kaca dhukungan Apple, sampeyan duwe kabeh langkah gumantung karo jinis peralatan sing sampeyan duwe, saka Soy de Mas, luwih maju ing ngisor iki:

Laptop MacBook (MacBook Air, MacBook, MacBook Pro) tanpa baterei sing bisa dicopot:

  • Pilih menu Apple> Pateni
  • Sawise Mac dipateni, pencet tombol Shift-Control-Option ing sisih kiwa keyboard terintegrasi, banjur tekan tombol daya. Tahan tombol iki lan tombol daya nganti 10 detik
  • Ngeculake tombol
  • Pencet tombol daya maneh kanggo nguripake Mac

Desktop kaya iMac, Mac Mini, Mac Pro:

  • Pilih menu Apple> Pateni
  • Sawise Mac mati, copot kabel listrik
  • Ngenteni 15 detik
  • Sambungake maneh kabel listrik
  • Ngenteni limang detik, banjur pencet tombol daya maneh kanggo miwiti Mac

iMac Pro (macem-macem langkah kanggo iMac konvensional):

  • Pilih menu Apple> Pateni
  • Sawise iMac Pro mati, penet terus tombol daya nganti wolung detik
  • Ngeculake tombol daya banjur enteni sawetara detik
  • Pencet tombol daya maneh kanggo nguripake Mac Pro

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Hector ngandika

    Halo, aku ngformat hard disk saka windows 7 nganggo MACDRIVE 9 Pro, nanging nalika dak lebokake ing Imac G5 (OS X Tiger sing wis tuwa banget) lan mbukak disk instalasi kayane bakal bisa digunakake, nanging sawise suwe bunder ing tengah layar kanthi garis salib. Apa format hard drive salah? utawa apa sing ilang?
    matur nuwun amarga wis mangsuli…

  2.   ora breton ngandika

    hello Aku duwe pitakon Aku anyar kanggo mac pro utawa apel iki lan pitakonanku; Aku duwe mac pro 2015 lan aku pengin digunakake kanggo dj lan masalahe yaiku aku duwe disk usb eksternal lan nalika aku nyambung lan diputer, aku ora entuk video lagu, ora ana liyane. saking audio lan ora ana video, muga-muga sampeyan ngerti aku

  3.   Jaime ngandika

    Halo wis migunani kanggo aku, aku duwe masalah karo USB sing ora bisa digunakake lan aku ngira USB kasebut nganti aku maca artikel iki, matur nuwun kanthi sanget! Aku uga nemokake program ing kana sing migunani banget kanggo ngilangi virus lan perkara-perkara sing ngganggu sing metu saka wektu, adwcleaner jenenge.

  4.   Carlos Rigel ngandika

    Halo, aku konsultasi karo sampeyan. Macku duwe masalah sistem lan aku duwe disk asli diganti karo disk padat liyane. Masalah iku aku ora bisa ngakses disk lawas, mulane, uga informasi sing wis. Dheweke ora masang utawa dhaptar… apa sing bisa daklakoni?

  5.   katherine ngandika

    Halo, masalahku yaiku aku duwe hard drive portabel unsur WD sing bisa digunakake kanthi apik ing mac book pro nanging saka siji wektu nganti liyane mandheg katon ing komputer, ana sambungan lan lampu sing dipimpin bisa digunakake, aku nyoba ing mac lawas lan makarya sampurna, nanging ing mac OS dhuwur Sierra ora bisa ing kabeh, wis nyoba kabeh langkah ing ndhuwur. :/

bool (bener)