Apple ganti pikirane lan ora pulih sesi pasuryan Dina iki ing Apple

Dina iki ing Apple

Esuk iki, rekanku, Manuel, nerbitake sawijining artikel nalika dheweke ngandhani babagan Dina iki ing sesi ngadhepi Apple ing Amerika Serikat lan Eropa. Nanging, kayane perusahaan kasebut wis ganti pikir lan saiki wis mutusake ora bakal dibalekake tanggal 30 Agustus.

Apple wis nerbitake pratelan anyar sing negesake manawa Dina iki ing kelas tatap muka Apple ora bakal kasedhiya wiwit 30 Agustus d.amarga paningkatan varian Delta terus-terusan virus corona, ing Amerika Serikat uga ing negara liya.

Nalika Apple ngumumake manawa sesi Dina iki menyang Apple bakal kasedhiya maneh wiwit 30 Agustus, wiwit nampa reservasi kanggo kelas pasuryan kasebut ing sawetara toko, nanging sawise pernyataan anyar sing diterbitake sawetara jam mengko, pilihan kanggo cadangan kelas tatap muka wis ilang lan mung kelas virtual sing ditawakake.

Saliyane nundha Dina iki ing sesi, Apple uga in nambah tes COVID loro ing toko lan ing antarane karyawan perusahaan, miturut Bloomberg. Karyawan sing melu program uji coba ing Apple saiki bakal nampa kit tes kaping pindho saben minggu, dudu seminggu sepisan.

Kanthi munculé jinis liyane sing bisa nular kaya delta, kita yakin manawa tes sing luwih kerep bakal nglindhungi sampeyan lan kabeh karyawan Apple. Wiwit tanggal 16 Agustus, Quest bakal ngirim rong test test menyang sampeyan, tinimbang siji.

Saiki Apple durung duwe resiko ngumumake tanggal anyar ing sesi adhep-adhepan Dina iki ing Apple kasedhiya maneh, nanging saiki, kabeh kayane nuduhake manawa isih butuh sawetara wulan maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.