Apple gabung karo Dokumen iCloud lan layanan Data karo iCloud Drive ing Mei 2022

iCloud 12 ditarik dening Apple amarga duwe kesalahan

Koran khusus ing Apple lan teknologi, MacGenerasi, wis nerbitake manawa miturut informasi anyar sing ana, Apple arep nggabung Dokumen iCloud lan layanan data nganggo layanan iCloud Drive. Penggabungan iki ditrapake kanggo dileksanakake ing wulan Mei taun ngarep. Ing taun 2022, mula menehi wektu pangowahan kanggo pangguna.

Babagan sing kudu dilakoni yaiku njlentrehake sawetara konsep. Sampeyan bisa uga wis ngerti, nanging ora angel yen bisa nemtokake apa sing bakal dibahas. Dadi, kita ngerti manawa iCloud minangka layanan panyimpenan maya sing digunakake kanggo macem-macem layanan sing ditawakake Apple. Nalika iCloud Drive bisa digunakake kaya OneDrive, contone, layanan sing mlebu iCloud.

Dheweke duwe kemampuan kritis kanggo nggawe cadangan data aplikasi. Nanging, dokumen lan data ‌iCloud‌ asring dadi pengalaman rumit lan mbingungake. Kosok balineiCloud Drive‌ luwih akeh, lan pangguna bisa ngakses file lan konten liwat aplikasi File ing kabeh piranti.

Wiwit wulan Mei taun ngarep, pangguna sing nggunakake dokumen lan data ‌iCloud‌ bakal pindhah menyang ‌iCloud Drive‌ kanthi otomatis. Nanging, pangguna kudu ngaktifake ‌iCloud Drive‌ kanthi manual kanggo ndeleng file sampeyan sawise fusi ana. Ing Macs, kita kudu pindhah menyang Preferensi Sistem -> ‌iCloud‌, banjur pilih ‌iCloud Drive‌ ing macOS. Ing wulan Mei 2022, dokumen lan layanan data ‌iCloud‌ bakal dilereni lan kabeh diganti karo ‌iCloud Drive‌.

Proses logis ngelingi manawa File Files pengin saka ngendi kita bisa ngakses kabeh data sing ana ing piranti Apple. iCloud Drive dadi siji-sijine titik rapat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.