Apple mulihake nganyari keamanan Sierra lan High Sierra 2019-004

macOS_High_sierra_icon Cocog karo update macOS Mojave 10.14.6 sing dirilis seminggu kepungkur, Apple njupuk kesempatan kanggo ngluncurake nganyari keamanan kanggo macOS Sierra lan macOS High Sierra. Nganyari keamanan nampa nomenclature 2019-004. Saka aku saka Mac, kita nyaranake nganyari versi apa wae, luwih-luwih yen kompromi keamanan komputer.

Nanging, wektu iki nyebabake masalah Kernel Gupuh ing tim kanthi chip T1 lan T2, nalika iki metu saka mode siyaga. Iki minangka masalah serius sing mblokir komputer kita. Ing situs web iki, kita ngandhani Noticia, ing ngendi sampeyan bisa nemokake luwih rinci.Langsung, Apple narik nganyari keamanan saka situs web lan download saka App Store. Nanging, sawetara jam nganyari iki kasedhiya maneh. Kita butuh sawetara wektu kanggo mriksa manawa pangguna nglaporake kesalahan tambahan, nanging amarga ora ana kesalahan sing signifikan, mula saranake maneh kanggo nganyarake keamanan kanggo Sierra lan High Sierra kanthi jumlah 2019-004. Nganyari iki bisa diinstal saka Mac App Store utawa kanthi ndownload saka situs web Apple.

Keamanan Apple Masalah utamane kedadeyan nalika Mac metu saka mode siyaga. Nalika semana, ana kesalahan sistem umum. Apike, pangguna sing kena pengaruh nuduhake manawa ana kesalahan ing MacBook Pro. We link sampeyan sawetara Forum Apple rinci babagan masalah sing kedadeyan ing komputer sampeyan.

Apple nyedhiyakake apa wae masalah piranti lunak lan mesthine babagan cacat keamanan komputer ing sistem operasi saiki lan loro sing sadurunge. Contone, sampeyan saiki nglayani macOS Mojave, nanging uga macOS High Sierra lan MacOS Sierra. Kita bisa ujar manawa mayoritas Mac sing digunakake saiki, utawa paling ora bisa ndhukung macOS Sierra. Mula, Apple nyedhiyakake Mac sing paling akeh. Warta babagan update keamanan, kita bakal menehi informasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   manuel ngandika

    ana nganyari keamanan 2019-005! Aku gagal 004 kanggo kabeh wong, ing kene link:

    https://support.apple.com/kb/DL2012?locale=en_US

  2.   Miguel ngandika

    Coba deleng, rong dina kepungkur nganyari keamanan 2019-006 10.13.6 kanggo Hig Sierra diundhuh saka Apple App Store, digabung karo sing liyane kanggo Safari 13.0.3.
    Anehe, Safari kaping telune diunduh ...
    Nalika nginstal, Mac saya dadi edan. Ora ana kedadeyan kaya ngono; pisanan ora mati ing proses reboot, lan banjur ora boot.
    Sawise nggoleki lan ora nemokake apa-apa (malah layanan Apple, sing kayane ora ngerti apa sing dakkandhakake), aku bisa nggawe operasi sebagian, kanthi nindakake ing ngisor iki:
    - Boot cmd + R lan instal maneh OS
    - Temokake folder Pembaruan lan busak (ana loro yen ora ana siji) installer
    - Ubah pilihan sistem supaya ora ana sing instal kanthi otomatis
    Kanthi cara iki aku bisa digunakake, nanging komputer ora bisa mati dhewe, aku kudu nindakake kanthi manual, kanthi tombol push.
    Yen ana wong sing ngerti cara nggabungake tim kasebut, aku bakal ngurmati.
    PS: mulihake cadangan ora cocog karo aku, amarga ing Machine Wektu versi sing wis rusak, lan ing Super Duper, aku bakal kelangan bagean saka tugas penting. Kedadeyan mesthi kedadeyan paling ala.

bool (bener)