Apple ngeculake macOS Mojave 10.14.6 lan nontonOS 5.3.2 kanggo PC lawas

macOS Mojave

Versi anyar teka kanthi ora sengaja lan kanggo alasan keamanan lan stabilitas meh ing kabeh kasus. Ing kasus iki saka Apple, dheweke yakin manawa kudu nganyari kabeh peralatan kanthi cepet, dadi sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku ing kasus Mac, Akses Preferensi Sistem lan priksa manawa kasedhiya versi anyar iki.

Ing versi watchOS 5.3.2 versi anyar, alasane padha karo watchOS, stabilitas lan keamanan. Nanging Apple uga ngluncurake update kanggo piranti iOS sing ora kompatibel karo iOS 13. Dadi iPhone, iPads, lan Apple Watch sing luwih lawas uga nganyari.

Nganyari MacOS

Ing kasusku (kaya sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur) versi Safari kanggo Mac uga katon, nanging mesthine sampeyan ora kudu nganyari Safari menyang versi 13 yen sampeyan wis nindakake sadurunge. Versi anyar kanggo nutupi sawetara cacat keamanan nanging sampeyan ngerti manawa Apple ora nemtokake kakehan apa sing ditambahake ing versi kasebut, sanajan ora yakin bakal nambah fitur anyar ing antarmuka utawa fungsi, mung kanggo keamanan sistem .

Kepiye wae, apik yen perusahaan Cupertino terus nganyari sistem kasebut amarga alasan keamanan ing piranti lawas sing ora nampa versi anyar, amarga njamin stabilitas sistem lan supaya kita dilindhungi saka ancaman potensial saka pihak katelu. Kaya sing wis dicritakake ing wiwitan artikel iki, saiki sampeyan bisa nganyari kabeh piranti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ECM ngandika

    hola
    Aku duwe macbook pro 2011, 13 ″ inci awal 2011
    prosesor: 2.3GH3 intel core i5
    Memori: 8GB 1333 mH3 DDR3
    Gambar: grafis HD intel 3000 512 MB
    MAVERICK OS X 10.9.5
    1TB
    Aku pengin ngerti apa sampeyan bisa ganti saka maverick dadi mojave? Lan yen bisa, kepiye carane ditindakake yen ora kasedhiya kanggo didownload saka App Store ???

  2.   Jose lopez ngandika

    Aku duwe Mojave 10,14,5 lan aku nyoba nganyarke menyang Mojave 10,14,6, nanging ora bakal ngidini aku amarga aku ora ngerti jinis hard drive apa. Aku duwe IMAC karo SSD 1Tb.