Apple nyumbang $ 1 yuta kanggo Meksiko sawise gempa bumi

Meksiko Ndhuwur

Sawise kedadeyan kasar ing Meksiko ing tengah minggu iki, Apple kerja kanggo nglumpukake sumbangan kanggo korban gempa bumi, kanggo mbantu mula pulih kutha lan kutha sing kena pengaruh.

Tim Cook dhewe, CEO Apple, wingi ngumumake liwat jaringan sosial Twitter singPerusahaan sing berbasis ing Cupertino kasebut arep nyumbang udakara $ 1 yuta kanggo kolaborasi ing upaya negara Amerika Tengah ing pemulihan sawise kedadeyan fatal iki.

Dina Selasa kepungkur, 19 September, ana gempa bumi kanthi skala 7.1 skala gedhe sing nggegirisi Meksiko tengah, kalebu ibukutha lan negara-negara sekitar, nyebabake kerusuhan, karusakan lan akeh kerugian material lan pribadi. Ana atusan wong sing tiwas amarga tragedi kasebut, lan amarga iki, Apple kanthi cepet ngetrapake protokol kanggo mbantu korban gempa kasebut.

"Nalika ana urip, ana pangarep-arep". Kanthi ukara kasebut, Cook menehi saran marang wong-wong Meksiko supaya menehi kabar manawa Apple ana ing perusahaan kasebut lan perusahaan kasebut bakal mbantu apa wae sing dikuwasani.

Saka Apple Store, Mac App Store, iTunes lan situs web Apple dhewe, kita bisa menehi sumbangan kanggo mbantu korban acara kasebut. Kajaba iku, Apple bakal nggunakake paling ora $ 1 yuta dhuwit kanggo mbantu iki.

Kaya sing dialami Hurricane Harvey, sing ngrusak Pantai Timur Amerika mung 2 minggu kepungkur, Apple ngarepake bisa ngunggahake angka sing padha karo acara iki, udakara $ 8 yuta.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raul Jimenez ngandika

    Apple sak yuta ?? Ora bakal 100 ?? Amarga sejuta saka Apple kayane ora lucu.

  2.   Eduardo Mora ngandika

    Apa maksud negara ing Amerika Tengah? Dadi aku bingung menyang negara endi ing Amerika Tengah, Apple sing bakal menehi Yuta ... ... Muga-muga ing Meksiko ana akeh wong sing entuk macem-macem produke

    Amarga MEXICO, lan Meksiko kalebu Amerika Utara lan ngalami masa sing angel amarga ana gempa tanggal 19 September, tepat 32 taun sawise gempa sing kena pengaruh nalika tanggal 19 September 85, bisa uga ing Amerika Tengah, negara Mexico Meksiko, nanging aku ora ngerti apa sing kedadeyan karo wong Meksiko

  3.   Diana Perez ngandika

    Masalahe yaiku sapa sing diwenehake, amarga pamrentah tetep njaga