Apple: Perusahaan pertama sing entuk regane 2 triliun dolar

Acciones

Apple wis nindakake. Siji prestasi liyane kanggo nambah macem-macem kemenangan sampeyan. Apple wis dadi perusahaan pertama wis entuk regane rong triliun dolar. Yaiku jumlah astronomi, nanging ing ndhuwur kabeh mung negesake dhukungan lan kapercayan sing diduweni pasar ing perusahaan kasebut. Sanajan ana rasa ora nyaman sacara hukum amarga ana masalah monopoli utawa rega tartamtu, Apple minangka perusahaan sing solid.

Nilai rong triliun dolar iki ngluwihi watesan pasar, bisa ditindakake kanthi nindakake operasi matematika sing sederhana. Nilai saham dikalikan karo jumlah saham. Nilai sing diasilake yaiku watesan maksimum. Rong taun kepungkur, Apple ngilangi tandha milyar lan saiki nambah milyar maneh, mung rong taun.

Ing wulan Maret, pasar saya gonjang-ganjing amarga virus corona lan nganti saiki akeh perusahaan sing duwe banyu nganti gulu. Nanging, Apple (lan akeh perusahaan teknologi liyane) ngatasi badai kanthi apik. Maju, investor seneng karo kemungkinan Layanan langganan konten Apple kanggo ngasilake luwih akeh. Apple nduwe tanggung jawab langganan karo Apple Music lan pengin nyalin sukses karo media liyane. Layanan kaya Apple TV +, Apple News + lan Apple Arcade kabeh duwe wiwitan sing alon, nanging akeh sing percaya bakal tuwuh amarga Apple luwih akeh investasi kanggo ngasilake konten lan fitur-fitur anyar.

Mesthine Apple bakal terus berkembang lan utamane ngelingake yen ing pungkasan taun iki dheweke bakal ngluncurake komputer karo pemroses dhewe. Ana prekara sing bisa diprecaya, iku bakal nyuda akeh biaya lan bakal entuk bathi luwih akeh lan mula rega saham sampeyan bakal tuwuh. Mungkin sajrone rong taun, kita bakal ngomong babagan alangan liyane sing wis diatasi perusahaan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.