Apa apike tuku MacBook Pro saiki?

Saiki, lan mesthi tuku ide kanggo tuku MacBook Pro ing akeh pangguna, anyar lan sing wis duwe komputer lawas lan pengin nganyari maneh. Ing acara sadurunge, kita wis ngobrol babagan topik iki lan Ana sawetara poin sing kudu dipikirake nalika tuku Mac.

Dina iki, 12 April 2021, ora bakal dadi pilihan sing apik kanggo tuku utawa nganyari Mac lawas kanthi MacBook Pro 13 inci utawa 16 inci Kajaba sampeyan ora duwe jalan metu amarga MacBook lawas rusak utawa sampeyan mung pengin nyoba Mac anyar karo prosesor Apple dhewe, M1 lan sampeyan ora pengin ngenteni.

Nanging katalog Mac bakal nambah kanthi teka peralatan anyar lan bisa uga ora duwe bathi kanggo sampeyan ngganti MacBook lawas dadi sing anyar saiki. Kita mesthi ngomong babagan jaman saiki lan saiki Yen sampeyan maca artikel iki ing November 2021, aja ragu-ragu lan tuku MacBook kasebut.

Apa bakal tuku MacBook utawa ora gumantung akeh faktor

Tuku mung yen sampeyan kehabisan Mac utawa duwe cukup dhuwit kanggo tuku tanpa masalah. Pangguna sing duwe cukup dhuwit kanggo tuku tanpa masalah ora kudu nggatekake apa sing bakal kita ucapake ing kene, cukup banjur tuku model sing paling disenengi. Nanging umume kita ora bisa nindakake iku dadi sampeyan kudu ngurus investasi sampeyan.

Nalika MacBook kita wis lawas, kita bisa mikir babagan ngganti lan ana wektu penting kanggo ngganti. Sanalika sawise presentasi peralatan anyar lan nalika pancen ora bisa njupuk maneh amarga peralatan wis rusak utawa ora bisa digunakake. Saka pilihan liyane, kita bisa debat (sistem operasi sing wis usang, sistem sing alon, kurang nganyari, desain, bobot ...) nanging apa jelas manawa investasi kasebut kudu ditindakake kanthi tenanan lan ndeleng opsi sing kasedhiya.

WWDC bakal enggal teka ing ngendi sistem operasi anyar kayata macOS bakal katon lan ora suwe Miturut gosip, kita bakal duwe Pro MacBook 14 lan 16 inci anyar dadi disaranake yen sampeyan salah siji sing pengin duwe layar luwih akeh, ngenteni.

Apa MacBook Pros anyar karo M1 sing diluncurake sawetara wulan kepungkur minangka ide sing apik? Mesthi ya. Komputer anyar kanthi prosesor M1 pancen dianjurake, nanging yen bisa, kita kudu duwe kabeh opsi ing ngarep kanggo milih sing paling cocog, mula ing kasus iki lan ndeleng gosip sing ngumumake pangowahan, sing paling apik yaiku ngenteni sethithik lan Terus kanggo ndeleng apa sing kedadeyan, mula yen ora ana pilihan utawa wektu entek, kita bakal golek Mac saiki lan yen aku menehi saran, aku njaluk sing anyar nganggo prosesor M1 .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.