Bumi ayu, aplikasi kanthi luwih saka 1.500 wallpaper kanggo Mac

Kita ngadhepi salah sawijining aplikasi veteran kanggo Mac sing nyedhiyakake akeh wallpaper babagan bumi. Ing kasus iki, aplikasi kasebut gratis kanggo wektu winates ing Mac App Store, dadi cara sing apik kanggo duwe akeh wallpaper gratis ing komputer. Ing prekara iki, apa sing kita lakoni kalebu sawetara potret kanthi resolusi sing dibutuhake kanggo komputer Apple. Ing gambar kasebut, kita bisa nemokake lanskap lan ruang lan pancen apik banget kanggo wong-wong sing ora seneng duwe wallpaper sing padha.

Operasi aplikasi iku gampang banget lan siji-sijine prekara sing kudu didownload saka toko yaiku ngaktifake lan mung wis masang sing pertama luwih saka 1.500 wallpaper ing bumi kang kita duwe. Ing kasus apa wae, sampeyan bisa ngatur sawetara rincian aplikasi supaya nuduhake informasi lokal ing papan sing ana utawa wallpaper asring diganti, miturut kekarepane pangguna.

Tanpa mangu-mangu, iku wektu sing tepat kanggo njupuk aplikasi iki amarga kita ora kudu mbayar apa-apa, lan resolusi dana lan kualitas kasebut pancen luar biasa. Yen sampeyan pengin njaluk Bumi Apik kanthi gratis, saiki saiki sampeyan kudu milih kita ora ngerti sepira suwene tawaran iki kanggo njaluk gratis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cesar Hernandez ngandika

    😉 Deluxe