Aplikasi proyek Steve Jobs dilelang meh telung atus ewu euro

Lelang apel

Kabeh sing dirasakake, mambu utawa Apple biasane bakal dilelang sawayah-wayah. Liwat pirang-pirang taun kepungkur, luwih gampang lelang kasebut bisa nggayuh rega astronomi kanggo obyek sing dilelang. Ayo elinga marang Apple utawa obyek sing diduweni saka pangadeg perusahaan kasebut. Kabeh mau duwe hikmah romantisme lan mesthi ekslusivitas. Yen obyek kasebut duweke Steve Jobs, regane bakal tambah lan yen ana naskah ing tangane dhewe, luwih akeh maneh. Sing paling anyar yaiku lelang aplikasi kerja.

Kabeh sing ana ing sekitar Apple rentan kanggo wong sing tuku lan uga mbayar akeh dhuwit. Yen sampeyan pengin lelang yaiku naskah tangan saka Apple, Steve Jobs, prekara kasebut entuk wigati lan nilai sing ora bisa dibayangake. Mangkene kedadeyan aplikasi kerja sing digawe dening Jobs. Sing dadi penasaran babagan lelang iki yaiku yen wektu iki wis didol dokumen fisik lan padha nanging dipindai. Secara logis, tokoh sing luwih dhuwur wis digayuh kanggo fisik.

Lelang kasebut diakhiri karo adol dokumen asli kanggo cathetan anyar $ 343.000, apa wis 288869 euro. Iki udakara 12 kali luwih akeh tinimbang versi digital sing udakara $ 28000, udakara 23581 euro.

Dokumen kasebut Tanggal iki tanggal 1973 lan ditandatangani dening Jobs. Ora akeh sing dingerteni babagan dokumen kasebut. Jobs ngrampungake nalika umure 18 taun lan melu ing Reed College utawa njupuk kelas audit ing institusi kasebut. Mesthi wae, wis diverifikasi dening PSA lan Beckett. Pembayaran kasebut wis digawe liwat cryptocurrency Ethereum.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.