Apple kanggo ngalih menyang nomer serial acak ing model Mac mbesuk

Nomer serial produk Apple nggunakake format sing ngidini kita entuk informasi babagan piranti kayata kapan lan ing endi pabrik, informasi babagan model, kualitas panyimpenan ... Thanks kanggo nomer seri kasebut, kita bisa ngerti, kanthi sethithik ilmu lan basis data kanggo mriksa kesetaraan.

Nanging, kayane Apple wis kesel nggunakake sistem panomeran iki lan sajrone taun 2021 bakal wiwit nggunakake sawetara seri acak, sing bakal nggawe praktis ora bisa ngerti rincian piranti kasebut. Nomer anyar iki bakal kalebu urutan alfanumerik antara 8 lan 14 karakter.

Ing email saka AppleCare, sing wis sampeyan akses MacRumors, negesake manawa perkenalane direncanakake kanggo wiwitan taun 2021 lan wiwitane bakal nggunakake nomer serial dawane 10 digit. Apple wis ngrencanakake bakal ngenalake langkah iki ing wiwitan taun 2020, nanging amarga pandemi virus corona, dheweke dipeksa supaya telat implementasine setaun.

Produk sing saiki didol Apple terus nggunakake angka tradisional, mula bisa uga direnovasi sabanjure dadi sing pertama nerbitake sistem nomer acak acak anyar iki. Pangowahan iki mung mengaruhi Mac lan dudu IMEI saka iPhone.

Pembaruan Mac mbesuk

Gosip paling anyar sing ana gandhengane karo acara sabanjure sing bakal ditindakake Apple, nuduhake tanggal 23 Maret, acara sing, kaya kabeh sing dianakake ing taun 2020, bakal online. Ing acara kasebut, diluncurake AirTags, iPad generasi sabanjure, lan AirPods generasi katelu diluncurake.

Yen ramalan Apple bakal ngganti sistem panomeran Mac ing wiwitan taun 2021, mesthine Apple bakal menehi renovasi ing kisaran kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.