Apple Marina Bay, Apple Store pertama sing mbukak banyu, mbukak sesuk ing Singapura

Toko Apple Marina Bay

Sawetara minggu kepungkur, kita ngobrol babagan salah sawijining proyek, yaiku priori, Apple paling ambisius gegandhengan karo Apple Store. Aku ngomong babagan Apple Store anyar sing bakal mbukak lawang ing Singapura, ing wilayah Marina Bay, Apple Store bunder sing bakal mbukak lawang wiwit dina Kamis.

Apple wis ngumumake tanggal pambukaan Apple Store sing luar biasa liwat siaran pers sing uga wis ngirim macem-macem gambar sing bisa dideleng tampilan luar biasa sing ditawakake, ing njero njaba fasilitas.

Toko Apple Marina Bay

Teluk Apple Marina yaiku Wangun kasebut kaya bal lan ngambang ing sadhuwure Teluk Singapura, toko sing ana ing salah sawijining papan sing paling apik ing kutha kasebut. Toko kasebut diubengi banyu lan nawakake pemandangan panorama 360 derajat ing kutha amarga struktur kaca kubah (sing pertama) kalebu 114 lembar kanthi 10 postingan vertikal sing nyambung kabeh struktur.

Toko Apple Marina Bay

Kabeh panel kaca ditutupi karo baffle khusus kanggo counteract ngarepke srengenge lan nyedhiyakake efek cahya wengi. Ing sekitar kubah kasebut, kita nemokake macem-macem wit sing tanggung jawab kanggo menehi bayangan ing area kaca ing sisih pinggir toko.

Toko Apple Marina Bay

Miturut Deirdre O'Bien, Wakil Presiden Senior Retail:

Kita ora bakal luwih seneng mbukak Apple Bay Bay Sands sing apik ing Singapura, kanthi komitmen kanggo papan khusus iki sing diwiwiti luwih saka 40 taun kepungkur. Tim sing semangat lan berbakat siyap kanggo nampani komunitas iki ing toko anyar lan nawakake perawatan lan dhukungan sing disenengi para pelanggan ing saindenging jagad.

Toko Apple Marina Bay

Tenaga kerja Apple Store anyar iki kalebu 148 karyawan sing kolektif nganggo 23 basa lan dheweke bakal nampani pengunjung pertama sesuk jam 10 esuk wektu lokal, yen kaping pisanan bakal dibukak. Kaya ing sisa Toko Apple, langkah-langkah keamanan sanitasi uga bakal ana, mula prelu nggunakake topeng, njaga jarak sosial lan ngidini pengunjung kena kontrol suhu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.