Apple narik dhukungan kanggo Windows 7 ing BootCamp Assistant kanggo Mac Pro anyar

Macpro-tuntunan-windows7-0

Sanajan Windows 7 dudu sing paling pungkasan saka segi sistem operasi, paling ora Aku isih nganggep topik kasebut lan luwih ngerti resepsi 'adhem' sing diduweni Windows 8 lan versi 8.1 ing antarane para pangguna. Sing durung dingerteni yaiku langkah iki saka Apple kanggo mbatalake dhukungan kanggo Windows 7 ing asisten BootCamp kanggo Mac Pro anyar.

Miturut klompok pangembang independen ing Mac kanthi julukan Twocanoes, dingerteni manawa Apple duwe maksud narik dhukungan iki lan saiki ing dokumentasi sing dilampirake karo asisten BootCamp kanggo Mac Pro, bisa dideleng manawa kemungkinan nginstal Windows 7 ing Mac Pro anyar dibuwang kanthi efektif .

Ing kahanan kasebut, bakal ana profesional sing beda-beda sing bakal dipeksa pindhah sistem menyang Windows 8, virtualisasi liwat program kayata Paralel, sawetara versi Windows 7 utawa langsung milih kudu milih Mac liyane kanggo iki. Saliyane, antarmuka Windows 8 jelas fokus ing layar tutul kanthi bagean gedhe saka sistem sing dirancang kanggo tujuan iki, sing nggawe akeh perusahaan lan pangguna kabeh jinis nolak versi iki kaya sing dakcritakake sadurunge.

Kewajiban iki kanggo nginstal Windows 8 utawa versi sing luwih anyar, aku durung ngerti banget lan luwih akeh ing komputer kaya Mac Pro sing ora integral ora ana layar tutul dhewe, kaya-kaya iMac mbesuk utawa sistem portebel kanthi kapasitas bisa nindakake.

Sanajan mangkono, Apple wis ditondoi kanthi mandheg ndhukung awal banget kanggo sistem Microsoft, paling ora ana ing versi sadurunge. Elinga yen nalika generasi kaping loro MacBook Air metu, Windows XP lan Vista ora didhukung maneh ing BootCamp kanggo kabeh komputer.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.