Apple mung miwiti beta publik macOS Big Sur pertama

Apple mung ngluncurake sawetara menit kepungkur beta kemaluan saka macOS Big Sur. Saka kene, kita mesthi menehi saran supaya ora instal sistem operasi Apple anyar nganti digawe resmi kanggo kabeh pangguna. Fase beta awal bisa uga salah lan ora bisa digunakake kanthi bener.

Nanging yen sampeyan penasaran lan ora bisa ngenteni macos Big Sur dirilis kanthi resmi ing wulan September, sampeyan ora kudu dadi pangembang maneh kanggo nginstal beta pambuka. Apple wis kasedhiya kanggo kabeh pangguna versi beta sing stabil ing macOS Big Sur mbesuk.

Apple ngeculake betas umum pertama kanggo iOS 14 lan iPadOS 14 Bali ing pangguna Juli lan Mac, kita wis sabar ngenteni beta umum macOS Big Sur. Saiki kemampuan kanggo nyoba desain anyar, widget, pengalaman Safari, lsp. Kasedhiya kanggo pangguna apa wae.

macOS Big Sur kalebu a nganyari amba antarmuka panganggo sing inspirasi iOS. Fitur anyar liyane kalebu Pusat Kontrol, perangkat tambahan Safari, fitur aplikasi Pesen anyar kaya pesen pin, widget sing bisa disesuaikan, lan liya-liyane.

Beta umum macOS Big Sur saiki kasedhiya kanggo diinstal kanthi gratis saka situs web beta Apple. Nanging elinga yen umume ora disaranake nginstal versi beta macOS, sanajan wis umum, yen sampeyan nggunakake Mac kanggo makarya.

Apple uga negesake manawa "sawetara aplikasi lan layanan bisa uga ora bisa diarepake lan datane bisa uga ora kompatibel karo mundur. Priksa manawa nggawe serep saka Mac nggunakake Time Machine sadurunge nginstal piranti lunak. »

Sampeyan dielingake, dening perusahaan lan kita. Nanging yen sampeyan isih mikir babagan nginstal (sing sejatine pangembang betas bisa digunakake kanthi cukup lan durung menehi akeh masalah), ketik situs web apel lan instal. Sampeyan bakal seneng karo kabeh warta sing nuduhake macOS Big Sur sing anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.