Apple ngeculake macOS 12.2.1 kanggo ndandani masalah baterei ing Mac, lan liya-liyane

. macOS Monterey

Kita wis ngomong ing kiriman sadurunge sing Apple ana ing ayunan lengkap kanggo ngatasi masalah saluran baterei ing Mac amarga padha tetep kecanthol kanggo Bluetooth. Iki samesthine bakal didandani nalika dirilis macOS 12.3 sing isih beta. Nanging perusahaan Amerika wis ngrampungake masalah kasebut tanpa ngenteni versi kasebut. Dheweke wis dibukak macOS 12.2.1 lan ndandani masalah kasebut ing antarane liyane.

Apple wis ngeculake macOS 12.2.1 kanggo kabeh pangguna kanthi sawetara bug lan perbaikan keamanan sing penting. Utamane, kalebu tembelan kanggo masalah saluran baterei sing gegandhengan karo Bluetooth kanggo MacBooks. Sampeyan mbokmenawa wis duwe akses menyang nganyari yen sampeyan pindhah menyang Preferensi Sistem> Nganyari Piranti Lunak lan ing kana sampeyan bisa ndeleng manawa wis kasedhiya kanggo Mac sampeyan.

Apple ujar manawa macOS 12.2.1 ndandani bug saluran baterei Bluetooth sing frustasi sing ditindakake pangguna MacBook. Nanging, Apple khusus ujar manawa solusi kanggo MacBook karo Intel.  Nanging kasunyatane yaiku pangguna M1 lan Intel MacBook duwe masalah.

macOS 12.2.1 uga nyedhiyakake nganyari keamanan sing penting lan mbenerake masalah kanggo Mac berbasis Intel sing bisa nyebabake baterei kelangan nalika turu nalika disambungake menyang peripheral Bluetooth.

Lan salah sawijining perkara paling gedhe sing didandani versi anyar iki yaiku sing utama cacat keamanan ing WebKit. Ngolah konten web sing digawe ala bisa nyebabake eksekusi kode sing sewenang-wenang. Apple ngerti laporan manawa masalah iki bisa dieksploitasi kanthi aktif.

Nalika sampeyan ndeleng versi anyar iki penting kanggo nginstal ing Mac yen nampa. Ndandani sawetara kewan omo penting sing kudu didandani lan minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan ora pengin nginstal Betas ing Mac anyar sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.