Apple ngeculake beta kaping papat kanggo tvOS kanggo pangembang

Apple-TV

Ing paket nganyari sing ditindakake perusahaan kanthi rutinApple dina iki nerbitake beta anyar pembaruan tvOS 11.1 sing bakal teka, khusus kanggo pangembang.

Mung kurang saka seminggu sawise beta kaping telu diluncurake, perusahaan ing Cupertino saiki ngluncurake tanggal 4, sing ngemot sawetara perbaikan keamanan lan kinerja, uga perbaikan bug cilik. Kayane ora ana fitur anyar sing tergabung ing beta 4 iki.

Sanajan ora ana pangowahan eksternal sing utama, Apple ujar manawa ora beda karo betas liyane sing dirilis saiki, Nganyari nganyari kerentanan serius ing standar Wi-Fi WPA2 sing nglindhungi akeh jaringan Wi-Fi modern.

Beta kaping papat Apple dirilis dina iki, luwih saka sewulan sawise diluncurake kanthi resmi tvOS 11, sajrone presentasi awal September sing kedadeyan ing California, Amerika Serikat.

tvOS 11 ngenalake fitur kaya dhukungan lengkap kanggo AirPods, ngoper otomatis antarane mode cahya lan peteng adhedhasar wektu lokal, opsi sinkronisasi layar ngarep sing dirancang supaya akeh TV bisa diselarasake, lsp.

Kaya ing betas sadurunge, Kayane nganyari utama pisanan kanggo sistem operasi Apple TV ora nggawa akeh warta. Nanging, pangarep-arep utama bisa diarepake ing versi pungkasan Apple ing tvOS 11.1.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.