Napa Apple nyebut USB-C ing MacBook Pros Thunderbolt 3 anyar?

new-ports-thunderbolt-3-macbook-pro

Bener manawa akeh pangguna sing takon kenapa Apple nyebut USB-C saka MacBook Pro Thunderbolt 3 anyar? yen kabeh pancen padha, lan wangsulane cukup gampang kanggo dijlentrehake. Ing prekara iki, sing kudu ditindakake yaiku njlentrehake rong poin penting ing pitakonan iki, sing pertama yaiku USB Type C minangka spesifikasi konektor sing bisa kita ucapake universal utawa padha karo port USB 3.0 lawas lan luwih dhisik. Ing kasus iki, port USB-C nambah fitur utama sing bisa dibalekake lan ora mbutuhake posisi tartamtu kanggo sambungan kabel. Apple nambahake jinis koneksi Thunderbolt 3 ing Macbook Pro anyar iki, tegese sistem operasi kasebut yaiku USB 3.1 lan Thunderbolt

gludhug-2 gludhug-3

Iki sing diiklanake ing situs web Apple babagan port kasebut: Papat port Thunderbolt 3 (USB-C) kompatibel karo:

  • Carga
  • DisplayPort
  • Thunderbolt (nganti 40 Gb / s)
  • USB 3.1 Gen 2 (nganti 10Gb / s)

MacBook Pro anyar ngiklanake konektor 2 lan 4 Thunderbolt 3 ing drive 13-inch utawa 15-inch, nambah ing kurung yen jinis konektor yaiku USB-C. Dadi bedane utawa kenapa rong jinis sambungan kasebut dipisahake yaiku mung universalitas port sambungan.

Secara logis, kabeh iki dudu perkara sing anyar kanggo USB-C amarga Intel duwe sistem sambungan sing padha (ora, dudu sing eksklusif kanggo Apple) nanging nalika tekane konektor jinis iki menyang Mac, kita ngarep-arep bakal diwiwiti ing massa ing peralatan liyane, apadene Apple utawa ora. Saiki, kita bisa nggunakake piranti eksternal sing beda sing nggunakake USB 3.1 utawa Thunderbolt anggere jinis konektor USB-C. Ya, kita ora ngerti sebab kenapa kita menehi luwih sithik port kanggo pangguna sing ora pengin Touch Bar ing MacBook Pro anyar, nanging dina liyane ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)