MacBook Air Apple Silicon nggabungake keyboard anyar

Keyboard MacBook Air

Pembaruan anyar MacBook Air pancen wis jero nganti ora nyimpen keyboard sing padha karo model adhedhasar chipset Intel sadurunge. Ora ana sing ngelingake MacBook Air sadurunge. Namung jeneng lan regane.

Saiki baris fungsi pisanan duwe telung tombol sing khusus kanggo tugas tartamtu, kayata ndhikte, Spotlight lan aja ngganggu. Kabeh anyar. Malah keyboard. Pratelan maksud. Iki yaiku Silicon Apple.

Mesthi nganyari maneh MacBook Air wis total. Prosesor anyar, motherboard anyar, batere anyar, pendinginan pasif sepi anyar, lan uga keyboard anyar. Sawetara tombol ing baris pisanan wis diowahi kanthi anyar fungsi langsung

Ana telung tombol ing baris pisanan sing wis diganti fungsine nalika sampeyan menet. Saiki MacBook Air anyar saka jaman Apple Silicon nduweni tombol keyboard anyar. Kawigaten, ndhikte y aja ganggu.

Dheweke ngganti kontrol padhange keyboard lan launcpad ing baris tombol fungsi. Nanging, saiki sampeyan kudu dipercaya Pusat Kontrol anyar macos Big Sur kanggo nyetel padhange lampu latar keyboard. Copot tombol Launchpad ora bisa nyebabake akeh pangguna, nanging pangowahan padhange keyboard bakal ditemokake dening luwih saka siji pangguna.

Pangowahan liyane ing keyboard MacBook Air anyar sing katon kanthi mripat langsung yaiku tampilan a lambang globe ing fungsi ngaktifake tombol ing sisih kiwa ngisor. Tombol liyane ora ngalami pangowahan.

Anyar MacBook Pro Apple Silicon sing dienalake saiki uga ora duwe tombol fungsi anyar iki amarga kalebu Touch Bar tinimbang baris tombol fungsi. Nanging, MacBook Pro anyar iki nambahake ikon globe sing kasebut kaya MacBook Air.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.