Apple TV + nampa telung nominasi Saturn Award

Piring abdi

Wiwit diwiwiti taun 2021, akeh sing dadi nominasi sing ditampa Ted Lasso, seri sing, saiki, wis menangake salah sawijine, utamane Golden Globe kanggo aktor komedi paling apik, peran sing dimainake Jason Sudeikis. Untunge kanggo Apple, iki ora mung seri sukses, sanajan kalebu salah sawijining penghargaan sing paling penting.

Apple TV + wis nampa telung nominasi Saturn Award anyar, penghargaan sing diwenehake dening Academy of Science Fiksi, Fantasi lan Film Ngeri, penghargaan sing diwiwiti taun 1971 lan ing endi serial televisi lan film padha saingan. Seri sing dicalonake kanggo edisi Penghargaan Saturnus taun iki yaiku: Kanggo kabeh manungsa, porsi y Crita sing nggumunake.

Pangkalan Bulan Jamestown

Kanggo kabeh manungsa

Seri For All Humanity wis nominasi kategori kasebut Seri Televisi Fantastic Paling Apik lan bakal saingan karo Outlander, Zona surup, Kristal Peteng: Umure Resistensi, Locke & Kunci, Tukang sihir y Ing Witcher.

porsi

Seri Pelayan dicalonake ing kategori Seri Horor TV Paling Apik lan bakal ngadhepi The Kayaking Mati, Creepshow, ala, Counter Lovecraft, Wedi Mati Lumampah y Apa sing kita lakoni ing bayang-bayang.

Cuplikan anyar kanggo seri Amazing Stories

Crita sing nggumunake

Reboot seri Steven Spielberg, sing nyebabake rasa pait ing antarane para pengikut seri mitos iki saka taun 80-an, nominasi ing kategori kasebut Presentasi Televisi Paling Apik (kurang saka 10 episode) lan bakal saingan Wong mandalorian, Perry Mason, Dracula, Kutukan Bly Manor y Prakara peteng.

Dhaptar nominasi taun iki kalebu 286 nominasi ing luwih saka 40 kategori. Film utawa serial televisi sing milih nominasi kasebut kudu ditayangke antara tanggal 15 Juli 2019 nganti 15 November 2020, rentang wektu sing luwih akeh amarga pandemi virus corona. Ing dhaptar iki Sampeyan bisa mriksa liyane nominasi kanggo kabeh kategori.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.