Apple TV + nyedhiyakake video ing layar kanthi seri "Waca"

Deleng - Jason Momoa Apple TV + diluncurake ing 1 de noviembre. Akeh artikel sing menehi komentar babagan pariwara winates sing ditindakake Apple kanggo platform streaming. Apple TV + bakal dadi pesaing kanggo Netflix lan ing wektu iki mung persentasi cilik ing jagad Apple sing ngerti anane.

Nanging tumindak pariwara pisanan wiwiti katon. Wis sawetara jam kita duwe promosi seri «Waca» Apple TV +, ing kene kita ndeleng kepiye seri digawe lan direkam. Wetan "Konco layar", nuduhake rekreasi jagad iki adhedhasar lingkungan pasca apokaliptik.

See ngandhani kepiye virus ngilangi akeh urip ing bumi lan mung sawetara sing isih urip. Sing slamet iki wuta lan kudu sinau urip. Bintang seri kasebut Jason Momoa lan Alfred Woodard. 

Ing video kasebut sampeyan bisa ndeleng direktur seri kasebut Francis Lawrence ngomong babagan pambangunan skenario sing beda-beda, uga bangunan lan skenario liyane. Amarga angel nambah manawa para aktor seri kudu tumindak wuta, ing seri kasebut dheweke duwe tim penasihat wuta, supaya representasi kasebut bisa realistis. Sing paling kompleks yaiku internalisasi dening para pelaku cara akting lan hubungan antarane wong kanthi wuta.

Yen sampeyan isih durung ngerti platforme Apple TV +, duwe katalog sing beda-beda, sanajan saiki ora sithik isi. Kita bisa langganan € 4,99 saben wulan utawa € 49,99 taun Luwih elek yen sampeyan tuku Apple TV, Mac, iPhone, iPad utawa iPod sawise 10 September, sampeyan bisa seneng setaun gratis saka isi platform. Apple dikarepake bisa nggedhekake katalog, uga dadi platform konten kanggo layanan streaming liyane. Pangguna bisa njupuk kauntungan saka aplikasi TV piranti Apple kanggo nggoleki lan muter konten ing lingkungan sing nyenengake lan efisien banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.