Setel sandhi kanggo nglindhungi cathetan ing iOS lan OS X

Cathetan-sandi-os x 10.11.4-el capitan-0

Ngamanake cathetan ing OS X cukup gampang, cukup pilih cathetan, klik lambang kunci ing toolbar banjur klik ing «Blokir cathetan iki», pilihan uga kasedhiya kanthi Ctrl + Klik (Klik tengen) kanggo milih saka menu konteks. Saliyane, bisa uga yen sistem kasebut bakal njaluk sampeyan nggawe sandhi yen durung rampung.

Kanthi gawan, cathetan sing dikunci isih bakal katon lan mung bakal mbukak lambang kunci ing sandhinge. Kanggo ngunci kabeh cathetan kanthi lengkap, saka lambang gembok ndhuwur tengen ing jendhela sing padha, kita bakal milih pilihan «Tutup kabeh cathetan sing dikunci». Kanthi cara iki, kita bakal njamin kabeh cathetan sing wis ditandhani minangka diblokir, mandheg ditampilake ing pratinjau lan ora bakal ditampilake konten.

Cathetan-sandi-os x 10.11.4-el capitan-1

Temenan, kanggo mbalikke proses, bakal cukup kanggo milih cathetan tartamtu sing wis digawe, bukak kunci nganggo sandhi kanggo nuduhake konten lan maneh ing menu gembok pilih "Copot Padlock" kanggo mbusak sandhi, yen ing sisih liyane kita mung pengin nyopot, kita bakal milih karo menu konteks (Ctrl + Klik) pilihan kanggo mbusak, iki bakal ngalih cathetan menyang "Bubar Dibusak" suwene 30 dina yen pengin dipulihake.

Cathetan-sandi-os x 10.11.4-el capitan-3Proses ing IOS rada rumit, yen mung amarga ora jelas. Kanggo ngunci cathetan ing iPhone iPad utawa sampeyan, sampeyan kudu ketik cathetan sing dimaksud banjur klik lambang nuduhake ing sisih tengen ndhuwur (bentuke kothak lan panah), nalika semana menu bakal muncul ing endi kita bakal ngeklik cathetan kunci lan bakal dijaluk sandhi kaya ing OS X, sawise mlebu yaiku bakal ngaktifake ing jejere lambang sadurunge sing khusus kanthi gembok mbukak sing yen kita menet, kanthi otomatis bakal ngunci cathetan lan bakal katon ditutup, dadi pratinjau kaya sing ditampilake ing gambar ing ngisor iki.

Cathetan-sandi-os x 10.11.4-el capitan-5
Wiwit saiki, kita bisa mbukak kunci nganggo Touch ID, kanthi mempertimbangkan manawa Apple wis fokus kemitraan Touch ID nganggo sandhi siji amarga yen ngetik sandhi sing beda kanggo saben cathetan, mula mung bakal mbukak kunci sing pertama nganggo Touch ID lan kanggo liyane, kita kudu ngetik kanthi manual. Iki nuduhake manawa Apple mung fokus ing njupuk siji tembung sandhi menyang cathetan.

Elinga yen pilihan iki mung kasedhiya versi paling anyar sistem operasi masing-masing, yaiku kalorone kanggo OS X 10.11.4 kaya kanggo iOS 9.3 terus


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)