Batere Mac lan legenda kutha

model-batre-macbook-12

Baterai MacBook 12 inci

Teknologi maju kanthi terus-terusan. Ing dasawarsa pungkasan, kita kudu telpon kanggo telpon lan ngirim SMS supaya duwe pusat multimedia ing kanthong, apamaneh aplikasi GPS. Masalah paling gedhe karo teknologi anyar yaiku, kanthi logis, dheweke butuh energi kanggo fungsi lan energi iki asale saka batere. Masalahe yaiku manawa batere ora maju kanthi cepet kaya teknologi sing diwenehake lan kasedhiya ing meh kabeh piranti sing nggunakake. Apple MacBooks seneng akeh otonomi, lan liyane amarga model paling anyar, nanging kita uga duwe masalah liyane: kurang informasi. Yaiku sebab kenapa kita nulis artikel iki, kanggo nerangake mitos sing ana ing sekitar Baterai laptop Apple.

Nanging ayo miwiti karo dhasar. Isih ana wong sing ora mangu-mangu babagan kapan ngisi daya batere komputer amarga wedi ngisi daya nalika ora kudune. Iki kudu dilalekake. Masalah jinis iki ana ing batere sing luwih lawas, ing endi kita kudu ngisi daya Nokia 3310 sawise diidini. Saiki, sanajan diarani siklus lengkap bermanfaat, batere ora ngalami masalah iki, mula nggunakake normal, kita bisa mbukak kapan sing dikarepake.

Yen sampeyan bakal nyimpen MacBook suwe, tinggal setengah biaya

Indikator ngisi daya MacBook

Yen pengin nyimpen MacBook, kita kudu mikir sawetara aspek:

  • Yen kita pengin komputer mandheg suwe, kudu dipikirake manawa batere bisa ilang otonomi yen ora mateni ing wektu sing cocog. Sampeyan ora prelu banget, yen ora, sampeyan ora kudu mateni MacBook nganggo batere ing salah siji pucuk, Ora diisi daya kanthi lengkap utawa ora nganggo batere sing wis mati rampung.
  • Yen komputer mati nalika ora ana batere, bisa mlebu ing status debit lengkap Utawa, kanthi tembung sing luwih gampang lan sing jelas, dheweke bisa mati. Saliyane, yen kita mateni komputer nalika batere wis kebak, mula bakal ilang otonomi.
  • Iki uga penting aja disimpen ing negara sing ora aktif. Nanging sithik dikonsumsi, negara kasebut mung ngirit batere, ora mbatalake konsumsi. Pungkasane, batere bakal lemes kabeh lan bisa mlebu ing kahanan sing mati kabeh (mati).
  • Babagan papan sing bakal dijaga, kita kudu nggatekake manawa dudu papan sing lembab, ora adhem uga panas banget. Sing kudu dipikirake luwih akeh yaiku suhu sekitar ora ngluwihi 32º.
  • Yen kita bakal tetep luwih saka nem wulan, mesthine kudu ngisi batere luwih saka 50% saben nem wulan. Iki perlu, amarga batere saya suwe saya suwe sanajan ora digunakake.
  • Yen wis suwe disimpen, bisa uga kudu dikenani biaya udakara 20 menit sadurunge wangsulan. Sabar, ora ana sing kelakon.

Suhu sekitar sing ekstrem bisa nyebabake batere

Suhu MacBook

Piranti elektronik, kayata MacBooks, dirancang supaya aman ing suhu kamar normal. Masalah bisa uga katon luwih akeh nalika suhu dhuwur sing dawa. Yen bisa, kita kudu njaga MacBook ing suhu kurang saka 35º, nanging ora bakal bisa ditindakake gumantung saka wilayah lan musim ing taun kasebut.

Yen mbukak MacBook menyang suhu sing dawa, bisa dideleng efektifitas permanen, tegese yen sadurunge mbutuhake wektu sakjam, mengko bakal entek sajrone 50-55 menit.

Ing kasus apa wae, bagean iki biasane duwe wates sing luwih gedhe tinimbang sing disaranake dening pabrikan, nanging pencegahan luwih becik tinimbang ngobati.

Yen sampeyan nggunakake lengen klambi ing MacBook, sampeyan ora prelu nyopot, nanging ...

Lengan MacBook

Mriksa ojo panas banget. Sawetara kasus dirancang kanthi apik saka sudut pandang estetika lan / utawa ergonomis, nanging iki ora dirancang kanthi becik supaya komputer bisa ambegan. Tutup iki bisa nyebabake piranti dadi panas banget, prekara sing ora mbebayani amarga ora bisa nyebabake kobongan, nanging, kaya sing wis dijlentrehake ing bagean sadurunge, suhu sing dhuwur amarga kebiasaan bisa nyebabake otonomi suwe saya suwe. .

Ora prelu kalibrasi batere

MacBook Air

Kaya sing diandharake Apple, piranti kanthi batre internal ora butuh kalibrasi. Dheweke wis dikalibrasi nalika kita njupuk metu saka kothak, nanging mung kanggo model wiwit taun 2009, yaiku ing ngisor iki:

  • MacBook 13-inch (pungkasan 2009).
  • MacBook Air.
  • MacBook Pro kanthi tampilan Retina.
  • MacBook Pro 13-inch (Mid 2009)
  • MacBook Pro 15-inch (Mid 2009)
  • MacBook Pro 17-inch (awal 2009).

Yen MacBook sampeyan luwih tuwa tinimbang model sadurunge lan sampeyan ngalami prilaku batere sing aneh, sampeyan bisa menehi kalibrasi. Kanggo nindakake iki, kita bakal tindakake langkah-langkah iki:

  1. Kita nyambungake adaptor daya lan ngisi daya komputer kanthi lengkap. Kita bakal ngerti yen wis dikenani biaya 100% nalika lampu indikator batere lan lampu adaptor dadi kuning.
  2. We medhot adaptor daya.
  3. Kita nggunakake komputer nganti turu.
  4. Kita sambung maneh adaptor lan supaya komputer ngisi daya kanthi lengkap.

Supaya ora kebingungan, luwih becik diwenehi sistem operasi sing dianyari. Sanajan pancen bener manawa ana pembaruan kanthi bug anyar, warta kasebut biasane kalebu perbaikan kinerja lan perbaikan bug, mula luwih gampang nganyari kanggo mbenerake masalah otonomi sing nambahake.

Ing kasus apa wae, yen masalah serius lan ana ing komputer nalika isih ana garansi, luwih becik sampeyan gawe jadwal telpon Dhukungan Apple lan dheweke menehi solusi. Kadhangkala kita ngatasi masalah sajrone nelpon lan ing kasus sing paling ala bakal diatasi utawa diganti karo komputer anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

31 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Roberto ngandika

    Apik,

    Masalah karo batere ing kompartemen yaiku panas sing diprodhuksi dening peralatan kasebut mateni, umume sing paling akeh mengaruhi batere, kaya sing sampeyan gunakake, yen batere wis diisi nganti 100%, umume peralatan mung nyedhiyakake energi. menyang laptop.

    A Salam.

  2.   jaca101 ngandika

    Sampeyan ora duwe alesan, batere lan akeh panas ora grapyak banget kanggo ngomong nanging aku ngerti mungsuh sing luwih ala tinimbang suhu.
    Laci lan pirang-pirang wulan.

  3.   ROBLES MOISES ngandika

    Aku duwe pro Macbook wiwit tuku 2 taun kepungkur, aku duwe telung batere lan wis mati maneh. Aku ngaku apel nanging dheweke liwat. Aku ora nganggep perkara biasa lan luwih penting dheweke menehi alamat pos ing Irlandia kanggo ngirim klaim kasebut. Wirang yen kelangan pelanggan kanthi cara iki. Aku nggunakake Mac, bojoku uga lan ing perusahaanku padha. Kanggo kula sing paling penting yaiku perawatan pribadi lan Apple wis ilang, saiki duwe bathi akeh, nanging kita duwe layanan teknis sing adhem lan adoh.

  4.   Beatriz ngandika

    Halo, aku duwe masalah, aku wis nggunakake Mac sawetara suwe, aku duwe desktop lan puteran sing sederhana, yaiku Mac Book Versi 10.5.8, sing sejatine minangka sing pertama sing menehi aku rada gagal lan wiwit awal Nanging, aku tetep nggunakake pangisi daya amarga siji-sijine kedadeyan yaiku lampu ora mesthi nyala. Oalah, aku wis rong taun suwene aku lan plancongan ing wulan iki lan mandheg luwih saka 20 dina nalika bali aku weruh yen ora dikenani biaya, sing lumrah, sambungake karo saiki lan banjur diuripake biasane nanging aku ora ngerti manawa ora dikenani biaya apa-apa nganti ditinggalake luwih saka 8 jam lan nalika diuripake, tekan ndhuwur sing katon persentase muatan, ujar "Ora ngisi daya", wis 3 dina kaya ngene, aku kudu kepiye?

  5.   jaca101 ngandika

    Beatriz, Masalah lampu ijo utawa abang ing magSafe umume ing pirang-pirang komputer lan masalah sampeyan uga bisa uga gegayutan karo kedadeyan kasebut.
    Batere MacBook sampeyan bisa uga wis mati, nanging coba ing ngisor iki:
    1.- Kanthi pangisi daya charger magsafe, copot batere banjur lebokake maneh ing jero, sambungake pangisi daya kanggo ndeleng apa sing kedadeyan.
    2.- Kanthi macbook mati, pencet tombol daya tanpa diluncurake nganti sampeyan krungu suara bip, iki ngreset firmware, saengga bisa ngilangi masalah kalibrasi batere.
    3.-
    Mudhun http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/
    Kanthi batere klapa sampeyan bisa ndeleng info batere nyata.

    Yen ana tulisan kaya "ora batere" utawa "pangisian daya batere maksimal" cedhak 0, sampeyan kudu ngganti.

    1.    Lau ngandika

      Halo Jaca101
      Aku duwe masalah sing padha karo Beatriz, kajaba batre ora bisa dicopot, lampu tetep ijo nanging aku entuk peringatan yen "batere ora diisi daya" lan ya ... Aku ninggalake komputer tanpa nggunakake suwe. Apa sampeyan bisa menehi tangan ??? Aku wis nyoba kabeh ... 🙁

  6.   eider ngandika

    Halo kabeh.
    Ana prekara sing luar biasa sing dakkira ora bakal kedadeyan karo mac. Aku tuku 3 wulan kepungkur lan wiwit wingi batere durung diisi, apa tegese iki? yen batre saya wis seda? Aku wis takon babagan interite lan dheweke ngandhani yen aku kudu nyopot batere, nanging aku ora bisa mbukak tutup mburi yen ora nganggo obeng… ..
    Aku mudhun saka klapa .... nanging nutup aku kanthi murah…. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake ....
    thanks kanggo bantuan

  7.   jaca101 ngandika

    urip maneh, nalika sampeyan krungu swara boot (chaaaaan) pencet CMD + ALT + P + R
    Yen sampeyan ndeleng manawa ora ana sing mateni, banjur urip kanthi menet terus tombol daya nganti keprungu swara bip, lepas lan miwiti.
    Yen ora ana sing owah, sampeyan kudu ndandani, mula wis dijamin.

    Ana prekara sing nyebabake batere laptop utawa sistem manajemen daya.

  8.   eider ngandika

    Matur suwun jaca 101!
    Sejatine aku wis kaya mukjizat, nanging dina iki aku wis mateni kabeh lan batere wis diisi dhewe, mula saiki aku lagi apik, sanajan aku bakal ngati-ati, amarga rasane aneh karo aku kula sanajan mangan ora melu ing jagad iki, bisa uga ora ngerti.
    Oalah matur nuwun sanget kanggo pitulung!

  9.   jaca101 ngandika

    Yen sampeyan nate ngliwati tes kasebut. banjur lebokake klapa kanggo ndeleng apa sing diandharake saiki.

  10.   Jaime rosales ngandika

    Halo .. Aku tuku Mac .. nanging aku ora ngerti cara nggunakake obrolan kanggo ngobrol lan ketemu karo sedulur saka negara liya .. Aku duwe akun ing utusane HM de Y. Aku nyambung karo dheweke nanging aku mung bisa nulis lan aku ora bisa nggawe siji konferensi video .. tulung… ana saran ..?

  11.   Dan ngandika

    @Jaime, saranku yaiku kanthi baja 200 € sing bakal ditinggalake

  12.   jaca101 ngandika

    Gunakake Skype, iku universal. http://www.skype.es

  13.   jesus ngandika

    Aku duwe masalah karo macbook yaiku ireng, masalah sing dakkarepake yaiku komputerku kudu disambungake karo pangisi daya lan led blinks abang lan ijo banjur sawise dipateni, yen aku nyopot batere ijo sing dipimpin lan ora bakal dipateni, apa sejatine? Aku wis nyoba saran ing ndhuwur lan ora ana apa-apa, apa aku kudu ngganti batere? utawa soko komputer?

  14.   Mariana ngandika

    AKU GOLEK GANTI BATERI ING BUKU MAC, Nalika KANGGO NGANGGO CHARGE, LED PERTAMA GREEN banjur sawise detik sithik, dadi abang. Coba karo pangisi liyane lan yen bisa diwenehi warna kabeh wektu, apa aku bisa nggunakake uga, utawa bisa lumpuhku rusak?

  15.   Jaca101 ngandika

    Yen pangisi daya dadi abang amarga ngisi daya. Bakal dadi ijo nalika batere wis diisi lengkap. Yen pangisi daya liyane dadi ijo tanpa dikenani biaya, bisa uga amarga ora menehi daya sing cukup kanggo ngisi daya nalika laptop tetep diaktifake.

  16.   Itzel ngandika

    Aku duwe pro macbook sing tuku luwih saka 1 taun kepungkur; utawa lan wis ana loro pangisi daya sing aku tuku ora ngerti sebabe kedadeyan kasebut, ujug-ujug mandheg maneh, aku ora ngerti maneh yen dadi pangisi daya utawa batere. , lan yen pengaruhe pangisi daya tetep disambungake?

  17.   jaca101 ngandika

    Sampeyan ora bisa dipecat kanthi tetep nyambung.
    Salah siji saka loro:
    utawa laptop duwe sawetara anomali sing nyebabake sumber dadi gedhe banget utawa ing jaringan sing dipasang ing kene ana potongan mikro voltase.

  18.   Solomon ngandika

    Dina iki aku mlebu, sampeyan bisa ngomong yen bios saka pro macbook nanging aku ora ngerti kepiye carane metu lan dumadakan dipateni banjur dakaktifake lan dakkandhani yen ora ngisi daya sing nggawe bathi saya wedi banget saka macku ​​saiki apik, banjur aku dipateni lan dimuat banjur bisa digunakake nanging saiki luwih sithik, amarga bakal ana solusine?

  19.   Josech ngandika

    Siji pitakon, aku ngganti batere amarga MacBok (Putih) njaluk aku, nalika aku tuku sing anyar kaya 2 utawa 3 minggu lan nalika masang batere anyar ora diuripake macbook banjur dak tinggalake ngisi daya udakara 6 nganti 8 jam lan aku ninggalake tanpa nyambung kabeh wengi lan ora urip, apa sing kudu dilakoni kanggo nguripake? Aku pencet tombol daya lan ora ana apa-apa .. mbantu

  20.   Gerardo ngandika

    Apa ana wong sing ngandhani kenapa batere MacBook Pro 13p nalika komputer dipateni ??? iki normal ??
    Gracias

  21.   Dani ngandika

    Halo! Aku duwe PowerBook G4 sing udakara setaun lan ana barang sing diparkir ing lemari, saiki bisa digunakake kanthi apik, nanging batere ora bisa ngisi daya apa wae lan uga jam pb direset saben-saben aku nyopot kabel listrik ...

    Coconutbattery ngandhani: Ngisi daya batere saiki: 5mha
    Kapasitas baterai asli: -1 mha
    Siklus pengisian daya: 0 siklus
    Ngisi daya pangisi daya: ya
    Ngisi batere: ora

    Apa sing bisa kedadeyan? : /

    Matur nuwun sanget!

  22.   Nacho ngandika

    halo sugeng ndalu, aku duwe mac pro lan nalika dipasang ing lampu blinks ijo lan ora dikenani biaya, bisa ana wong sing ngandhani yen aku kelakon menehi salam lan matur nuwun

  23.   Jen ngandika

    Saludos !!
    Aku duwe mac pro, aku nggunakake mac nganggo batre lan nalika 10% dipateni, aku ora mikir akeh sanajan durung kedadeyan sadurunge lan dakisi maneh, saiki ora ngluwihi 99 % lan lampu pangisi daya ganti saka ijo dadi kuning Yen aku nyopot pangisi daya, dipateni, bongkar klapa lan kabeh apik, sawetara solusi, aku wis miwiti maneh lan tetep padha. Sawetara mbantu aku !!!

  24.   salvador ngandika

    Halo ... Aku duwe MacBook Pro sing batere diganti lan sawise iku ora diwiwiti karo utawa tanpa batere ...
    Apa ana wong sing bisa mbantu aku ngerti apa sing kedadeyan?

  25.   Miguel Ges ngandika

    Halo sawetara dina kepungkur aku tuku MacBook Air 13 I5, batere 100% yen pengin mbukak aplikasi mati, ninggalake Mac lan tanpa mbukak aplikasi biasane dibuwang, kanthi pasokan listrik eksternal bisa digunakake tanpa masalah, batere duwe 4,7, 774 taun lan XNUMX siklus, apa wis rampung? Busak kabeh data saka memori lan tetep padha
    Thanks kanggo bantuan

  26.   Andres Felipe ngandika

    Yen aku nyopot batere saka komputer macbook, fungsi kasebut biasane dienggo kanthi daya ac kaya laptop windows

  27.   Marilyn ngandika

    Halo! Aku duwe MacBook Air lan masalah sing dakalami yaiku pangisi daya. Nalika aku pengin ngisi daya komputer, pangisi daya nguripake lampu kuning, aku nyopot amarga katon aneh kanggo aku lan saiki ora ngisi daya utawa ora nguripake lampu. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake!

  28.   KANGGO ngandika

    Hai, aku duwe Mac Air nganggo batere sing saya gedhe, aku njupuk lan aku bakal entuk sing anyar. Apa luwih becik sampeyan terus nggunakake peralatan tanpa batere utawa ngenteni batere anyar?

  29.   liliana deheza ngandika

    mac wis mundhak lan mung bisa dipasang ing pangisi daya ... apa batere mati? Napa dheweke dadi gedhe?

  30.   Andres ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen lara nggunakake cara apa wae kanthi komputer nalika wis nyambung karo pangisi daya (mesthine wis dipasang).