Blush minangka cendhak animasi anyar sing eksklusif kanggo Apple TV +

Blush

Blush singkat animasi minangka asil saka kolaborasi antarane perusahaan produksi Skydance Animation lan Apple TV +, nyatane produk pertama sing ninggalake kesepakatan sing dicapai dening kaloro perusahaan lan iki mung nguatake materi animasi sing bakal teka ing Apple TV + minangka Luck, spellbound lan Wolfwalker sing wis kasedhiya, Oscar nominasi saka Akademi Hollywood.

Blush singkat animasi wis ditulis lan disutradarai dening Joe Mateo, Pamenang penghargaan Emmy kanggo Landing Patrol cendhak animasi ing taun 2009 saliyane 3 nominasi Annie Awards, penghargaan kanggo industri animasi film Wolkwalkers uga wis nampa nominasi sing beda.

John Lasseter ana ing produksi eksekutif cekak iki, uga Heather Schmidt Feng Yanu, sing bakal nindakake tugas produksi. Heather sadurunge nate nggarap film kayata Toy Story lan Cars.

Blush nuruti perjalanan para hortikulturis-astronot sing ilang sawise kacilakan mlebu ing planet kerdil sing sepi. Nalika ana pengunjung sing kesusu, wisatawan sing sepisan kasebut nemokake kesenengane nggawe urip anyar lan sadhar yen alam semesta menehi keslametan sing kaget.

Babagan tanggal rilis cekak iki, Apple durung menehi komentar babagan perkara kasebut. Umume, film cendhak iki bakal ndhisiki Luck, sing arep dituju golek suarane Jane Fonda. Babagan Spellbound, arang banget sing dingerteni babagan judhul iki. Peluncuran judhul loro dijadwalake ing taun 2022.

Konco loro produksi, ana uga, John Lasseter, mantan kepala animasi kanggo Disney lan Pixar nganti taun 2018, nalika dheweke kepeksa ninggalake jabatan kasebut amarga kasus pelecehan seksual.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.