Mbusak partisi Windows ing Mac nganggo tuntunan BootCamp

Delete-Bootcamp-Mac-0

Utilitas BootCamp ing Mac kaya sing wis dingerteni minangka fitur canggih ing OS X sing ngidini kita instal pemisahan Windows lan kanthi cara iki mbukak sistem nalika miwiti Mac terus tombol ALTNanging, kita ora mesthi kudu "parkir" Windows ing komputer, nanging papan sing bisa digunakake ing disk sing dibutuhake kanggo tugas liyane, mula kita kudu ngilangi.

Ana pangguna sing kudu nindakake langkah iki nggunakake serep sadurunge dipasang nganggo Mesin Wektu lan kanthi cara iki mulihake Mac menyang negara sadurunge, nanging langkah iki ora prelu amarga saka tuntunan kasebut, kita bakal bisa nindakake tanpa kudu nyentuh OS X. Iki ora ateges kita mesthi duwe salinan saiki amarga ora mungkin katon ana sing salah lan sampeyan butuh salinan kasebut

Langkah mbusak Windows iki ora mung mbusak sistem nanging kabeh informasi sing nuduhake aplikasi utawa file sing beda-beda sing ana ing kene uga dianjurake banget simpen informasi iki sadurunge nerusake mbusak kabeh tilak Windows.

Sawise kabeh wis diverifikasi, prosese cukup gampang lan bisa dicapai mung sawetara langkah:

  1. Bukak tuntunan BootCamp: Kanggo nindakake iki, kita bakal pindhah menyang Aplikasi> Utilitas> Asisten Bootcamp utawa langsung saka Spotlight, kita bakal nulis «Asisten Bootcamp». Sabanjure, kita bakal menehi tandha pilihan sing nuduhake kita ngilangi Windows 7 utawa versi Windows sing luwih anyar. Bootcamp-delete-partition-1
  2. Pulihake disk: Nalika duwe pilihan kanggo mbusak partisi sing ditandhani, isih priksa manawa OS X nuduhake informasi sing bener babagan partisi disk sawise ngilangi Windows. Mung ana klik ing Mulihake kanggo miwiti proses. Bootcamp-delete-partition-2

Sejatine sing ditindakake yaiku mbusak partisi Windows lan partisi maneh sistem, sing padha karo sing bisa ditindakake saka Disk Utility. Bentenipun utama saka cara kasebut yaiku liwat Boot Camp Assistant uga Utilitas Boot Camp dicopot Dheweke mbantu ngoperake dual-boot kanggo proses sing dianggep luwih bersih.

Yen "Copot Windows 7 utawa mengko" dadi abu-abu lan kothak centhang ora bisa dipilih, bisa uga ana sing kedadeyan ing tabel pemisahan utawa durung diinstal driver Boot Camp paling anyar . Yen ngono, kita bisa mbusak partisi sing ora perlu sing isih ana ing Aplikasi> Utilitas> Utilitas Disk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Alejandro ngandika

    Hi Miguel,
    Aku duwe pitakon, nalika mbagi papan lan gabung maneh karo rong sekat sing dipisahake ing Windows lan OSX lan dikonversi dadi siji ... apa iki mengaruhi file lan data sing wis ana ing partisi OSX? Yaiku, apa aku bisa mbusak bootcamp tanpa kelangan file saka bagean MAC?

    Gracias

  2.   Gustavo ngandika

    Halo, aku duwe masalah, aku nyoba nginstal Windows 7 tanpa sukses, lan nalika ana panjaluk, aku nggawe format boot Camp, aku menehi kesalahan lan aku ngilangi partisi banjur digawe saka instalasi Windows, aku banjur lunga dipulihake kanthi cepet, nanging boot cam ora bisa nggawe sekat maneh saka boot, kamong ngirim pesen yen ana kesalahan nalika mulihake lan ing utilitas disk, aku ndeleng partisi kasebut, ing disk internal mung Mac sing katon nanging kanthi kurang GB Kepiye carane bisa nemokake maneh GB kasebut, aku duwe OS X 10.11.3 kapten matur nuwun sanget

  3.   Pablo Henao ngandika

    Hello!
    Aku wis ngrampungake proses nyopot partisi sing ana ing Windows, nanging aku duwe loro masalah:
    1. Iki ngandhani yen total kapasitas disk yaiku 800GB lan mesthine kudu 1TB, sawise dipulihake.
    2. Nalika miwiti MacBook aku kudu tetep ALT kanggo ngetik disk banjur Mac ...
    Kepiye cara ngatasi rong masalah kasebut?

    Matur nuwun banget.