Cara 'mbusak' aplikasi sing ora digunakake saka Apple TV

ikon-tv-apel

Salah siji opsi sing dheweke ora bisa tampil ing Apple TV yaiku mbusak aplikasi / lambang saka layar ngarep, yen ngidini pilihan kanggo mindhah sakarepe dhewe, ngganti posisine supaya paling asring digunakake, nanging kita ora bisa mbusak sing ora digunakake lan mulane saiki kita bakal ndeleng cara sederhana kanggo 'mbusak' aplikasi kasebut saka piranti.

Apple ora ngidini kita mbusak saka piranti kasebut, nanging yen bisa didhelikake supaya ora katon, amarga iki kita ora prelu nindakake perkara sing ora umum ing Apple TV, mula kita kudu ngakses menu Setelan> Umum lan saka ngetik Parental Control.

Sawise tekan Control Parental, kita bisa terus langkah sabanjure, mula kudu ngaktifake opsi kasebut nyetel sandhi yen kita pengin 4 digit (yen sampeyan durung duwe acara kasebut sadurunge) lan kita bisa 'mbusak' utawa luwih becik ndhelikake aplikasi sing ora digunakake.

ikon-tv-apel-1

Kita lelayaran mudhun saka menu Parental Control sing padha lan kita bakal nemokake kabeh aplikasi sing wis diinstal ing Apple TV, kita mbukak saben aplikasi kasebut kanthi ngeklik banjur pencet tombol tengah, kita bakal weruh kepiye nuduhake telung opsi:

  • Tampilake, nuduhake manawa bakal katon
  • Singidaken, yaiku sing bakal mbusak saka layar ngarep
  • Pitakon (Kanggo takon) tegese kanggo ngakses aplikasi, bakal njaluk sandhi

Dadi opsi ndhelikake yaiku sing narik kawigaten kita ing kasus iki kanggo ndhelikake aplikasi saka layar utama sing ora digunakake utawa mung ora pengin sapa wae bisa nggunakake nalika ora ana, kajaba ngerti sandhi. Yen pengin nuduhake aplikasi maneh, kita mung kudu ngakses Parental Control nganggo sandhi banjur klik Show.

Informasi luwih lengkap - Apple nyewa mantan Hulu VP Pete Distad

Sumber -  OSX Saben Dina


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Joan ngandika

    Apik iki!