Cara mbusak pesen "Upgrade to macOS Mojave" ing macOS High Sierra

macOS High Sierra

Versi paling anyar saiki kasedhiya kanggo laptop lan desktop Apple diproduksi wiwit 2012 iku macOS Mojave. Kabeh komputer sing Apple pasang ing pasar sadurunge tanggal kasebut tetep tetep urip ing macOS High Sierra, sanajan sampeyan sabar lan duwe wektu luang sampeyan bisa nyoba nganyari menyang macOS Mojave.

Yen sampeyan durung nganyari versi macOS paling anyar, bisa uga ilang, amarga versi iTunes kanthi akses app ora bisa digunakake ing Mojave, utawa amarga ana sebab liya, sampeyan pancen sejatine pancen bener kesel karo pesen seneng sing ngajak kita nganyari dhewe.

macOS Mojave

Untunge, lan ora matur nuwun kanggo Apple, kita bisa mbusak pesen celengan kasebut liwat baris perintah terminal. Sanajan sejatine kita uga bisa ngilangi pesen iki liwat proses liyane, aku wis nganggep kalebu mung sing paling cepet lan sing bisa ngasilake paling ora masalah kanggo pangguna sing duwe ilmu sing bener.

  • Kaping pisanan, kita kudu mbukak terminal. Kanggo nindakake iki, kita bisa menet kombinasi tombol Command + Space kanggo njaluk mesin telusuran lan ngetik Terminal kanthi menet Enter ing ngisor iki.
  • Yen wis ana ing terminal, mesthine kudu salin lan tempelake printah ing ngisor iki:
    • sudo mv /Library/Bundles/OSXNotification.bundle ~ / Documents / &&update piranti lunak –ignore macOSInstallerNotification_GM
  • Tanda baca: Ing ngarepe nglirwakake, yaiku rong skrip ing saurutan, ora mung siji. Aku menehi komentar babagan, amarga kadang ditampilake ing baris perintah kasebut minangka skrip tunggal.
  • Banjur sistem bakal takon sandhi saka akun pangguna Mac, kita ngenalake banjur kabeh.

Wiwit wayahe, pungkasane kita bakal bisa ngilangi pesen sing nyenengake sing ora bisa ngilangi kanthi cara apa wae saben katon ing salinan macOS High Sierra.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)