Cara ngekspor data saka aplikasi Kesehatan

Gumantung ing aplikasi utawa piranti sing digunakake kanggo nglumpukake informasi babagan kesehatan, aplikasi Kesehatan saka iPhone sampeyan bisa nglacak pangukuran awak, fitness, nutrisi, kesehatan reproduksi, turu lan liya-liyane. Iki minangka metode sing apik kanggo entuk ringkesan tingkat kegiatan lan kesehatan awak kita umume.

Ekspor data Kesehatan sampeyan

Kanthi menu tanggalan, kita bisa milih dina apa wae lan ndeleng statistik sing diatur ing ngisor. Kajaba iku, kita uga bisa ekspor kabeh data kasebut saka aplikasi Kesehatan, bisa dituduhake karo pelatih pribadi utawa menyang dhokter. Ayo goleki carane nggawe.

Kaping pisanan, bukak app Kesehatan, pilih tab "Data Kesehatan" ing menu ngisor, pilih "Kabeh" ing sisih ndhuwur dhaptar. Saiki, dheweke ora bisa ekspor macem-macem jinis data kanthi individual, mung ngidini sampeyan ngekspor kabeh.

IMG_8534

Saiki, ing pojok sisih ndhuwur ndhuwur layar, pencet lambang «Share».

IMG_8535

Ing menu sing bakal katon, penet «Ekspor», lan proses bakal diwiwiti. Ing layar sampeyan bakal weruh jendhela kanthi legenda "Ngekspor data kesehatan", bisa uga butuh wektu suwe, banjur sabar.

IMG_8536

IMG_8537

Pungkasan, pilih cara sing sampeyan pengin ekspor data Kesehatan: sampeyan bisa nyimpen file .zip sing digawe ing DropBox, kirim liwat Mail, liwat pesen, lan liya-liyane.

IMG_8538

Kajaba iku, ana uga aplikasi sing disebut QS Access lan Importir Kesehatan sing diarani kanca kolega Manu babagan kabeh rahasia Kene lan sing uga cocog kanggo ekspor data Kesehatan banjur bisa mbuwang menyang iPhone anyar.

Aja lali yen ing bagean kita Tutorial sampeyan duwe macem-macem tips lan trik kanggo kabeh piranti, peralatan lan layanan Apple.

Ngomong-ngomong, apa sampeyan durung nate ngrungokake episode 18 saka Apple Talkings? Podcast sing diaplikasi.

SUMBER | iPhone Urip


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Oscar Perez ngandika

    Ora ana aplikasi kanggo data kasebut sing bisa ditransfer menyang Mac lan mula kasedhiya ing omah ing komputer.