Cara ngenali serep ing iTunes yen sampeyan duwe loro iDevices kanthi jeneng sing padha

beda-beda

Kita terus mbantu sampeyan ing proses sing bakal dieksekusi jutaan pangguna dina iki, nganyari piranti menyang iOS 8. Sing paling logis yaiku sadurunge nganyari iOS 8, sampeyan nggawe serep piranti, ing iCloud, minangka lokal saka iTunes ing PC utawa Mac.

Saiki, yen ana kasus, kayata, sampeyan duwe loro iPads, iPad Air lan contone iPad mini Retina lan kaloro piranti kasebut diarani padha, iPad Pedro, kaya ngono, sampeyan bakal bisa ndeleng nalika ndeleng salinan sing digawe iTunes, dheweke bakal duwe jeneng sing padha lan mulane sampeyan ora bakal ngerti cara mbedakake kanthi cepet.

Nalika nggawe salinan serep piranti iOS ing iTunes, serep kasebut bakal direkam nganggo jeneng sing wis diwenehake piranti kasebut. Kanthi pecahan model sing saiki ana ing Apple, umume pangguna sing padha, miturut akun Apple sing padha, contone, loro iPhone, iPad utawa iPod Touch, mula, yen sampeyan wis mutusake telpon padha, serep piranti sing jenenge padha bakal diarani padha.

Kaya sing sampeyan tingali ing gambar sing ana gandhengane, pangguna iki wis menehi jeneng loro iPhone sing padha, mula saiki sampeyan mung ngerti yen salinan sing ana ing saben iPhone. Nanging, ana cara sing gampang banget kenali salinan sing masing-masing lan mulane iDevice.

Kaping pisanan, kita kudu eling yen nggawe cadangan "lokal", tanpa nggunakake cloud Apple, kita kudu ngetik iTunes, nyambungake piranti lan nalika katon ing kolom sisih kiwa, kita klik kanan ing jeneng piranti lan menehi Simpen Serep. Sawise nggawe salinan serep piranti sing bakal dianyari, sampeyan bisa nindakake proses nganyari kanthi tenang @ amarga yen ana kesalahan sampeyan bisa bali menyang titik wiwitan.

mbukak-data-salinan

Kanggo ngakses lan ndeleng salinan cadangan sing wis disimpen ing iTunes, sampeyan kudu bukak iTunes, bukak menu ndhuwur banjur klik iTunes> Preferensi> Piranti. Sampeyan bakal weruh manawa ana dhaptar cadangan sing wis ana. Yen sampeyan duwe loro piranti sing diarani padha, kanggo nemokake piranti sing diduweni saben salinan Sampeyan mung kudu nyelehake mouse ing jeneng salinan kanggo nampilake glodo karo informasi IMEI lan nomer seri piranti sing nduwe salinan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ariagos ngandika

    Halo, aku ganti saka iPhone 5 dadi 6 plus, kabeh apik-apik nganti aku ilang iPhone 6 lan aku pengin nggawe kabeh serep saka 6 nganti 5. Ing iTunes, backup aku duwe informasi sing padha lan ora bisa dideleng tanggal, Maksudku ora duwe informasi sing ana ing 6. Aku bakal nulungi sampeyan. Matur nuwun