Cara nggunakake AirPlay saka iPhone iPad utawa

Yen sampeyan duwe iPhone utawa iPad lan uga wis entuk Apple TV, sampeyan duwe kombinasi sing sampurna kanggo nikmati kabeh konten piranti kanthi gaya ing televisi. Liwat AirPlay sampeyan bisa nuduhake foto lan video sing wis disimpen utawa streaming aplikasi. Nggunakake iku gampang banget nanging yen sampeyan isih anyar ing jagad apel cokotan, tutorial cilik iki bakal narik banget

Seneng karo AirPlay

Babagan pisanan sing kudu dielingi yaiku kalorone piranti, iPhone / iPad lan Apple TV sampeyan kudu ana ing jaringan WiFi sing padha. Rampung iki:

  1. Bukak Pusat Kontrol iDevice.
  2. Tutul ing AirPlay.Cara nggunakake AirPlay
  3. Pilih ing endi sing pengin diluncurake puter maneh, ing kasus iki Apple TV. Yen sampeyan pengin ndeleng layar iPhone ing layar TV, aktifake pilihan "Mirroring".Cara nggunakake AirPlay

Saiki sampeyan mung kudu mbukak aplikasi Foto kanggo ngrasakake gambar utawa video ing TV lan malah ngrungokake musik saka aplikasi Musik.


Cara liya kanggo njupuk kauntungan saka fitur kasebut AirPlay iku langsung saka aplikasi. Contone, bayangake manawa sampeyan ana ing aplikasi YouTube, utawa ing aplikasi TeleCinco, MiTele, amarga sampeyan pengin ndeleng bab seri utawa program utawa siaran langsung. Cukup, cukup tekan play, pencet lambang AirPlay sing bakal sampeyan deleng ing jejere bilah kemajuan puter maneh, pilih Apple TV lan nikmati!

Cara nggunakake AirPlay

Cara nggunakake AirPlay

Yen sampeyan seneng tutorial singkat iki, aja lali kabeh tips lan trik sing kasedhiya kanggo sampeyan ing bagean iki Tutorial.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)